Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Η φρίκη που έζησαν μικροί αθλητές στα χέρια του προπονητή τους στην Κρήτη

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για όσα φρικτά έζησαν οκτώ μικρά παιδιά στα χέρια του 46χρονου προπονητή τους στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο προφυλακισμένος -πλέον- άνδρας κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι κακοποιούσε τους αθλητές του όταν δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του και παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» μετά το μπάνιο επιδεικνύοντας το μόριό του!
Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μιας πρώην αθλήτριας του 46χρονου, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ότι ο σάτυρος προπονητής έκανε καψόνια στους αθλητές του και συνήθιζε να χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους διδασκαλίας. Οταν ήθελε, δε, να εκφοβίσει ή να απειλήσει τα παιδιά, τα οποία δεν του έκαναν τα χατίρια ή δεν τα πήγαιναν καλά στους αγώνες, χρησιμοποιούσε τη φράση «μην αρνείσαι στον δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις»!

«Αυτήν τη φράση ο δάσκαλος την έλεγε συχνά και με το “ξέρεις ότι θα πονέσεις” εννοούσε ότι θα μας βάλει για άνοιγμα (σπαγκάτο), το οποίο χρησιμοποιούσε για εκφοβισμό σε όλα τα παιδιά, καθώς ερχόταν από πάνω μας και μας πάταγε και ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος…» είπε η 20χρονη -σήμερα- κοπέλα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες συγκεκριμένες σκηνές, πράξεις και φράσεις που της είχε πει ο προφυλακισμένος 46χρονος. Οπως είπε η κοπέλα, εκτός από την αρρωστημένη απαίτηση του κατηγορουμένου να του κάνουν μασάζ ενώ παρακολουθούσε ταινίες πορνό, ο 46χρονος είχε και άλλα… βίτσια!

«Το μασάζ ήταν η συνηθισμένη τιμωρία μας όταν δεν πηγαίναμε καλά στους αγώνες» φέρεται ότι κατέθεσε η 20χρονη, η οποία πλήρωνε, με πολύ πόνο, «σε βαθμό που έκλαιγα», όπως είπε, την άρνησή της να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του προπονητή της. Φρίκη προκαλούν και όσα κατέθεσε ένας άλλος πρώην αθλητής του 46χρονου, ο οποίος είναι σήμερα 16 χρόνων. Οπως είπε το ανήλικο αγόρι, ο προπονητής του τον είχε βάλει στη διαδικασία του «μασάζ» από την ηλικία των επτά χρόνων, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και συναθλητές του διέκριναν ξεκάθαρα πως ο δάσκαλός τους ερεθιζόταν όσο παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο, φορώντας ακουστικά! Γενικότερα, η διαδικασία του μασάζ ήταν κάτι που δεν άρεσε στους αθλητές, ένιωθαν άσχημα και υποχρεώνονταν να το κάνουν για να μην τους «τιμωρήσει» ο δάσκαλός τους, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν.

Απίστευτες περιγραφές, που προκαλούν αποστροφή, περιλαμβάνουν οι καταθέσεις και των υπόλοιπων παιδιών, τα οποία κατήγγειλαν τον προφυλακισμένο δάσκαλο πολεμικών τεχνών για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με αυτές, ο 46χρονος ήταν απαξιωτικός και ιδιαίτερα βίαιος απέναντί τους, μη διστάζοντας να τους γρονθοκοπά ή να τους κλοτσάει στα γεννητικά όργανα! Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η αποκάλυψή τους ότι ο προπονητής-σεξουαλικό αρπακτικό έβγαινε από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα και τους παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» επιδεικνύοντας το μόριό του!

Στην απολογία του, πάντως, στον ανακριτή ο 46χρονος προπονητής, ο οποίος πέρασε την είσοδο του δικαστικού μεγάρου Νεαπόλεως φορώντας κουκούλα, απέδωσε τις καταγγελίες σε οργανωμένο σχέδιο επαγγελματικής εξόντωσής του και στοχοποίησε ως «ενορχηστρωτή» έναν ανταγωνιστή του.

«Οι καταγγέλλοντες ανήκουν πλέον σε άλλον προπονητή και άλλη σχολή. Πρόκειται για το αντίπαλο σωματείο και είναι καθαρά κίνηση προκειμένου να θίξει την υπόληψη του 46χρονου. Μάλιστα, στα τελευταία τρία παιδιά που καταγγέλλουν ο προπονητής έχει αρνηθεί να τους δώσει την καρτέλα αθλητή για να μην κάνουν μεταγραφή, και γι’ αυτό γίνεται η καταγγελία» δήλωσε στο cretapost.gr ο δικηγόρος του 46χρονου Βαγγέλης Στρατουδάκης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...