Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Όταν η Μαρίνα Βρουλάκη του «Σασμού» πόζαρε με τους Σταματάκηδες

Η Μαρία Πρωτόπαππα πόζαραν με τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Αμούτζα.

Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακός στη συνέντευξη τύπου στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη για να μιλήσουν για την παράσταση «Φιλοκτήτης» που θα παίξουν.

Γι’αυτό το λόγο η «Μαρίνα Βρουλάκη» πόζαρε με τους εχθρούς της στον «Σασμό», τους Σταματάκηδες. Τα Θεατρικά Δρώμενα «ΙΑΣΜΟΣ» θα παρουσιάσουν το Καλοκαίρι του 2022 την τραγωδία του Σοφοκλή σε επιλεγμένα θέατρα και Φεστιβάλ της Ελλάδας & της Κύπρου.

Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο ανερχόμενος Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο – πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε τη Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα