Συγκλονίζει ο Λίαμ Άϊρλαντ: «Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 10 ως τα 13 ο προπονητής μου»

Ο Λιαμ Αϊρλαντ  που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς» έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 10 ετών.


«Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, αγαπούσα και το μπάσκετ. Έπαιζα για τουλάχιστον 10 χρόνια. Αυτό που με έκανε να σταματήσω είναι ότι ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που μου έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί μου έδωσε το θέατρο. Από την ηλικία των 10 με 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα, μπήκε στη φυλακή και είναι εκεί που πρέπει να είναι.

Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα την πατρική φιγούρα, όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτήν την ομάδα, τον αγάπησα σαν να είναι ο πατέρας μου. Δηλαδή ό,τι κι αν μου έλεγε, εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήταν έτσι πολλά παιδιά. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος.

Όταν τον πιάσανε, λέγαμε “γιατί κάνουν τόσο κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο”, ήμασταν τόσο διεστραμμένοι. Ευχαριστώ τον εαυτό μου, γιατί τουλάχιστον πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει. Είχα συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια, είπα γιατί το κάνουν αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω, και όχι ότι θέλω να το κάνω. Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “Κι εσένα σε βίαζε”;».

Πρόκειται για τον Νίκο Σειραγάκη που καταδικάστηκε σε ποινή 401 ετών.




Διαβάστε επίσης: Δράκος αγοριών

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...