Ο Τρύφωνας Σαμαράς βγήκε να διασκεδάσει με τον πατέρα του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε βραδινή έξοδο με τον πατέρα του, Χάρη.

Πατέρας και γιος ήρθαν πιο κοντά μετά την απώλεια της μητέρας του κομμωτή. Πρόσφατα σε κοινή τους συνέντευξη ο πατέρας του αποκάλυψε πώς αντέδρασε μόλις έμαθε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του.

«Μία φορά ήθελα να κάνω ένα πάρτι. Είχα καλέσει αναρχικούς, κάτι άλλους φίλους μου και μόλις γύρισαν στο σπίτι οι γονείς μου και αντίκρισαν τα αποτσίγαρα, άρχισαν να φωνάζουν… Άλλη μία φορά, είχα φέρει έναν φίλο μου και καθόμασταν, αλλά η μαμά μου δεν τον ήθελε. Αυτός μετέπειτα, έγινε τραβεστί. Και εγώ, για να μην τον δει, τον έκλεισα μέσα στη ντουλάπα» εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Στις αρχές, όταν το μάθαμε στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Η μάνα του έκλαιγε και δεν σταματούσε», είχε πει ο κύριος Χάρης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο γνωστός κομμωτής είχε αναφερθεί στη μητέρα του. «Η μητέρα μου αν ζούσε θα μου έλεγε “και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ένας κομμωτής είσαι!”. Την αγαπώ και τη σκέφτομαι!».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...