Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Θρίλερ στον ΣΚΑΙ με τη Σπυροπούλου – Ανατροπή μέσα σε ένα 24ωρο

Και όμως υπάρχει ο «κίνδυνος» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μείνει χωρίς εκπομπή από τη νέα σεζόν, αφού φαίνεται να μην υπάρχει κενό ούτε το Σαββατοκύριακο στον Σκάι για εκείνη!

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου φτιάχνει σιγά σιγά το παζλ του νέου του προγράμματος, αλλά παραμένει ακόμα γρίφος το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις η μεσημεριανή ζώνη, όπου φέτος προβαλλόταν το «Ολα Γκουντ», να καταργηθεί του χρόνου. Μετά και το τέλος της συνεργασίας με το ζεύγος ΓκουντάραΚάκκαβα, που δεν έφερε τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση, ο Σκάι θα καταργήσει τη ζώνη. Άλλωστε, ούτε με το ζεύγος Βαρθακούρη πρόκοψε πέρσι. Ο Σκάι, αν αξιοποιήσει τη ζώνη, θέλει μια «οικονομική» παρουσιάστρια για να αναλάβει και τον αγορασμένο τηλεοπτικό χρόνο από τον Φίλιππο Βρυώνη με τα ατελείωτα εμπορικά διαφημιστικά πακέτα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι οικονομική λύση, καθώς είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, άρα κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει η «Queen Dina» στον Σκάι. Οι αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν το προσεχές διάστημα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα