Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης στον πατέρα της, Γιάννη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου έγραψε δημόσια ένα τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Ευαγγελίδη.

«Ο πατέρας μου είναι αναμφισβήτητα και πέραν κάθε αμφιβολίας ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και σε αυτό το σημείο οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μητέρα μου για την επιλογή της.

Η προσωπικότητα του κατέρριψε όλους τους μύθους. Είναι πανέμορφος χωρίς να είναι αλαζόνας. Είναι ηθοποιός αλλά ξυπνάει νωρίς. Είναι πνευματικός άνθρωπος αλλά και εξαιρετικός μάστορας από οικοδομή μέχρι ηλεκτρικά μέχρι ότι βάλει ο νους του ανθρώπου. Είναι κοσμοπολίτης αλλά και γνήσιος λαϊκός. Είναι φιλόσοφος αλλά μαγειρεύει καταπληκτικά και δύσκολα του παραβγαίνει κανείς στην νοικοκυροσύνη.

Είναι κοινωνικός με φίλους σε όλη την γη αλλά και βαθιά μοναχικός. Υπήρξε πατέρας για όλα τα παιδιά που συνάντησε και συναντάει. Είναι πατέρας εκ φύσεως. Ποτέ δεν δυσφορεί, ποτέ δεν παραπονιέται, ποτέ δεν λέει κακό για άλλον. Δεν πολύ συμπαθεί τους άριστους όμως εκείνος παίρνει άριστα σε ότι κάνει. Είναι Λέων αλλά απίστευτα σεμνός.

Μπορεί όταν γεννήθηκε να κυβερνούσε ο Μεταξάς αλλά σε καταλαβαίνει τέλεια άμα του πεις “σου στέλνω inbox”. Γκουγκλάρει και στέλνει mail. Μιλάει άπταιστα γαλλικά και σουηδικά. Διαβάζει και μεταφράζει Στρίντμπεργκ από το πρωτότυπο.

Φτιάχνει γλυκά καλύτερα από ζαχαροπλαστείο και ζυμώνει δικό του ψωμί κάθε δύο μέρες. Έχει βαθιά πίστη στους ανθρώπους και δεν την χάνει ποτέ. Είναι ιστορία αλλά δεν κοιτάει ποτέ πίσω. Είναι άνθρωπος γεμάτος φως. Είναι μεγάλη ευλογία στην ζωή όλων μας. Η ύπαρξη του είναι η ανεκτίμητη περιουσία μας».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα