Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Δημήτρης Ήμελλος: «Η Κρήτη είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε τον Σασμό»

Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στη σειρά «Σασμός».

Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης είναι από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» αναφέρθηκε στη σειρά και στην επιτυχία της.

Ποια στοιχεία θεωρείτε ότι δημιούργησαν την πολύ μεγάλη επιτυχία του Σασμού;

Κανείς δεν τα ξέρει. Είναι ένα παράξενο timing, όπου συμπίπτουν κάποιοι πλανήτες και δημιουργούν μαζί με κάποιες άλλες προϋποθέσεις ένα ωραίο κράμα. Με αποτέλεσμα να λάμψει και να εκτοξευθεί με έναν τρόπο όπως με τον Σασμό. Νομίζω ότι είναι οι βασικές πρώτες ύλες, δηλαδή μια καλή ιστορία, μια δυνατή ομάδα συνεργατών, ηθοποιών και διάθεση να επενδυθούν χρήματα σε αυτό. Ταυτόχρονα -και νομίζω το πιο σημαντικό – είναι ο τόπος.

Στην προκειμένη περίπτωση η Κρήτη…

Η Κρήτη είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς. Η κρητική κουλτούρα κι ιδιοσυγκρασία. Η γλώσσα, η παράδοση, αν θέλετε, κι αυτό το μαγικό νησί που βρίσκεται «πεταμένο» στη Μεσόγειο. Μοιάζει σαν ένα ιδιαίτερο γαλατικό χωριό. Η Κρήτη, ένα αγαπητό μέρος για όλους, στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο. Είναι ο καταλύτης που μαζί με τα άλλα στοιχεία εκτόξευσε τον Σασμό.

Σας γοητεύει η ντοπιολαλιά;

Το θεωρώ πολύ γοητευτικό στοιχείο γιατί δημιουργεί μια άλλη μαγεία στο αυτί του άλλου. Χωρίς την ντοπιολαλιά δεν θα μπορούσε να υπάρχει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο οποίος είναι βέρος κρητικός και, μάλιστα, από τα βουνά.

Διαβάστε επίσης: Ηθοποιός του «Σασμού» πέταξε τα ρούχα του και έκανε ηλιοθεραπεία ολόγυμνος

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.





Μποζουκια Αθηνα