Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Ξέσπασε η Τζούλια Αλεξανδράτου κατά όσων δεν σέβονται την εγκυμοσύνη της

«Θα πάθετε τίποτα από τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε τη ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια»

Πληθώρα αρνητικών σχολίων δέχτηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την αποκάλυψη που έκανε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, δίχως όμως να κάνει γνωστή και την ταυτότητα του πατέρα.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να ξεσπάσει ενάντια στους haters της, τους οποίους αποκάλεσε «ζώα», κατηγορώντας τους ότι δεν σέβονται τίποτα. Τα τελευταία χρόνια η πρώην εστεμμένη έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζεται νέα της, παρά μόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι ανακοίνωσε πρόσφατα και την εγκυμοσύνη της, με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της.

Το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο, επανήλθε με νέα insta stories, κάνοντας γνωστό αρχικά πως νιώθει άσχημα, γιατί την πιάνουν ναυτίες. «Η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται» σχολίασε,
ενώ λίγο αργότερα έστρεψε τα… βέλη της εναντίον όλων όσoι έχουν κάτι αρνητικό να της πουν, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει. «Θα πάθετε τίποτα από τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια»,  έγραψε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ηρέμησε, ωστόσο, δείχνοντας στους followers της το υπερηχογράφημα του μωρού της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα