«Λύγισε» η Γεωργία Μπίκα βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο: «Θα το πάω μέχρι τέλους»

Ζητάει δικαίωση

Η Γεωργία Μπίκα «λύγισε» βγαίνοντας από τα δικαστήρια το πρωί της Πέμπτης.

mpika viasmos katathesi tetarti

Η κοπέλα συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της πήγε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση βιασμού της σε πολυτελές ξενοδοχείο από γόνο γνωστής οικογενείας όπως υποστηρίζει.
«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή, το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται. Θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα.

georgia bika anakritria fili ergodotis

Ήρθα να καταθέσω αίτηση ανάθεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος και πιστεύω ότι εν έτη 2022 στην Ελλάδα, θα φανεί, θα βασιστεί και θα το κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Έχω ακόμα ελπίδες στην Ελλάδα και υποστηρίζω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό.

mpika video ntokoumento

Εάν δεν το δει η ελληνική δικαιοσύνη, σίγουρα θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο με τα όσα μέσα έχω. Μέχρι τέλους. Στα βίντεο που υπάρχουν και είναι μέσα στη δικογραφία, δείχνουν τη στιγμή που πηγαίνω ότι περπατάω μία χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου, παραπατάω.

mpika viasmos tetarti katathesi Αυτό το πράγμα πάει να πει ότι δεν φταίνε τα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασής μου».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον