Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

«Το σόι σου»: Ο Βαγγελάκης δοκιμάζει τη χορτοφαγία και ο Χαμπέας τρώει...

Απίστευτες καταστάσεις απόψε στο «Σόι σου»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξαναμπαίνει στο πλατό μετά την απώλεια της μητέρας του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια παύση στα γυρίσματα των εκπομπών του λόγω της απώλειας της μητέρας του. Ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Μελισσάνθη ζητάει από τον Άγγελο να...

Απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο η σειρά «Το Σπίτι...

Πλημμύρισε η Πέτρου Ράλλη από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική έχει προκαλέσει σοβαρά...

Μπάρμπα για Φιλιππίδη – Νίνου: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους»

«Ο Πέτρος δεν μπορεί να περπατήσει και η γυναίκα έχει περάσει τα πάνδεινα»

Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει όσα γίνονται στη δίκη Φιλιππίδη.

Στο παρελθόν είχε πάρει θέση δημόσια υπέρ του ηθοποιού και είχε δεχτεί πυρά. Τι είπε αυτή τη φορά;

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν πίσω τους συνέχεια, πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους. Μέχρι και στον κήπο τους είναι κάθε μέρα. Ο Πέτρος δεν μπορεί να περπατήσει και η γυναίκα έχει περάσει τα πάνδεινα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους ρε φίλε».

Διαβάστε επίσης: Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου: «Αν ο Πέτρος ήθελε να κάνει κάτι, δε θα βίαζε – Υπήρχαν προσφορές»

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Φιλιππίδη για τις καταγγελίες ένα χρόνο πριν




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία