Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Aντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες… δεν με προσεγγίζουν»

Μίλησε για τα επαγγελματικά της, το διαζύγιό της και την προσωπική της ζωή

Η Aντριάνα Παρασκευοπούλου παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» μιλώντας για τα επαγγελματικά της, το διαζύγιό της και την προσωπική της ζωή.

Συγεκριμένα ανέφερε ότι: «Φέτος θα είναι η χρονιά της ανατροπής. Κάνω πρεμιέρα και στο ενδυματολογικό κομμάτι. Έχω διπλό ρόλο στην ΕΡΤ. Είμαι επικεφαλής της υποδιεύθυνσης των ενημερωτικών εκπομπών, εκτός από παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Είμαι ειδησάκιας, όλη μέρα είμαι με ειδήσεις».

Για το διαζύγιό της μίλησε ως εξής: «Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για κάτι άλλο. Ότι είναι να σου φέρει η ζωή, στο φέρνει. Έχω πίστη στη ζωή, έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Δεν με φλερτάρουν ποτέ οι άντρες, δεν μου μιλάνε, δεν με προσεγγίζουν. Δεν προλαβαίνω να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν βάφομαι ποτέ στην προσωπική μου ζωή. Το μισθολόγιο στη δημόσια τηλεόραση είναι πολύ συγκεκριμένο, 1.000 – 1.500 ευρώ. Αισθάνομαι ότι η καρέκλα του παρουσιαστή ειδήσεων είναι αδικημένη».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα