Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε παντρεμένο βουλευτή της Ν.Δ. και τη νεαρή ερωμένη του

«Βούκινο» στο Κολωνάκι

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σε δημόσια θέα βουλευτής, πρώην υπουργός της Ν.Δ., και η ερωμένη του. Σάστισαν προχθές το βράδυ οι θαμώνες του κολωνακιώτικου resto, όταν εκεί που δειπνούσαν, όπως και ο βουλευτής με τη συνοδό του, τα αίματα άναψαν και η ρομαντική βραδιά του περίεργου ζεύγους εξετράπη από την πορεία της.

Η νεαρά, απαυδισμένη από τη στάση του εραστή της, του τα… έψαλε, σαν να μην υπάρχει αύριο! Το θέμα του διαπληκτισμού, τι άλλο από αυτό που μονίμως ενοχλεί μια ερωμένη στον παντρεμένο σύντροφό της; Το γεγονός ότι η ίδια παραμένει κρυφή και όλη η προσοχή του εραστή της πέφτει πάνω στη σύζυγο και την οικογένεια, που υπάρχει και διατηρείται για να τονίζει την δημόσια εικόνα του.

Ο εν λόγω, λοιπόν, όχι μόνο είναι παντρεμένος με παιδιά, αλλά και δημοσίως… ερωτευμένος με τη σύζυγο. Η νεαρά είναι η εξωσυζυγική σχέση και ως τέτοια συνήθως έρχεται δεύτερη. «Δεν με προσέχεις. Ασχολείσαι μονίμως με το σπίτι σου και τη γυναίκα σου. Φτάνει πια. Η υπομονή μου τελειώνει» του φώναζε η απελπισμένη κρυφή ερωμένη, τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε μάταια να κατευνάσει τον θυμό της. Ήθελε να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι, καθώς τους άκουγε όλο το Κολωνάκι. Σίγουρα θα μετάνιωσε την ώρα και τη στιγμή που την πήγε εκεί για φαγητό. Το μικρό μαγαζί έγινε για λίγο τόπος μεγάλων εξελίξεων. Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτό το ιταλικό ρεστοράν ήταν το αγαπημένο στέκι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πριν γίνει πρωθυπουργός αλλά και μετέπειτα κάποιες φορές.

Αφού, λοιπόν, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ακούστηκε παντού το διαβρωτικό πρόβλημα της σχέσης τους, εκείνος τελικά την έπεισε να χαμηλώσει τους τόνους, καθώς «βουρκώσαν τα ματάκια της απ’ τα παραπονάκια της», όπως λέει και ο Γιάννης Πάριος. Αργά, βέβαια, γιατί ήδη είχαν γίνει θέαμα!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα