Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απήγαγε, βίασε και απείλησε να κάψει ζωντανή την εν διαστάσει σύζυγό του

Είχαν διαφωνίες για τη βάπτιση του μικρότερου παιδιού τους!

Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της διπλής δολοφονίας στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε εν ψυχρώ την 31χρονη σύντροφό του και το 11 μηνών αγγελούδι τους, ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει την Κόρινθο, όπου ένας 33χρονος σαδιστής Αλβανός βίασε και απείλησε να κάψει ζωντανή την 28χρονη Ελληνίδα εν διαστάσει σύζυγό του, επειδή είχαν διαφωνίες για τη βάπτιση του μικρότερου παιδιού τους!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Όσα βίωσε η άτυχη γυναίκα στα χέρια του πρώην άντρα της και πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών της μοιάζουν να ξεπήδησαν από ταινία του μετρ των θρίλερ Αλφρεντ Χίτσκοκ! Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ο προφυλακισμένος -πλέον- 33χρονος είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι τής εν διαστάσει συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της. Κατόπιν, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, κρατώντας το τιμόνι με το ένα χέρι, ενώ συγχρόνως με το άλλο χτυπούσε τη γυναίκα με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα!

φ2 49376383 2591534127553708 8358571923604504576 n

Η έντρομη γυναίκα παρακαλούσε κλαίγοντας τον 33χρονο να σταματήσει, όμως εκείνος συνέχιζε απτόητος να βιαιοπραγεί εναντίον της. Μάλιστα, κάποια στιγμή σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο στην περιοχή Κυρά Βρύση, όπου υποχρέωσε την 28χρονη να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της. Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του! Νωρίς το επόμενο πρωί, όταν ο αδίστακτος Αλβανός έφυγε για τη δουλειά του, η 28χρονη ντύθηκε βιαστικά και με όση δύναμη της είχε απομείνει κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, όπου με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα φρικτά βασανιστήρια που υπέμεινε για ώρες.

Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε το ίδιο μεσημέρι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη κατά αδύναμων ατόμων, παράνομη κατακράτηση και βία, και κατόπιν τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, πήρε τον δρόμο για τις Φυλακές Τρίπολης, αφού κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

H άτυχη μητέρα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύτηκε έως αργά το βράδυ και εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο ανήλικα κοριτσάκια ηλικίας δυόμισι και πέντε χρονών, καβγάδιζε συχνά τους τελευταίους μήνες. Η διαφωνία που είχαν για την επικείμενη βάπτιση της μικρότερης κόρης τους φέρεται ότι οδήγησε τον 33χρονο να προβεί στην αποτρόπαια πράξη του!

φ3 ScreenHunter 2344

«Είχε μώλωπες (ενν. η 28χρονη) σε όλο της το σώμα, χτυπήματα στο κεφάλι, δεν μπορούσε να περπατήσει. Ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, κυρίως ψυχολογικά. Φοβόταν για τον εαυτό της και τα παιδιά της» δήλωσε η δικηγόρος του θύματος Χριστίνα Παναγή, συμπληρώνοντας ότι η 28χρονη θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο 33χρονος είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στην πρώην σύζυγό του, η οποία δεν είχε βρει το θάρρος να τον καταγγείλει.

«Όποια γυναίκα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις πρέπει να μιλήσει» συνέστησε ο αδελφός της 28χρονης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...