Γωγώ Ατζολετάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 68 της

«Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια»

Η Γωγώ Ατζολετάκη στα 68 της συνεχίζει να είναι μια ωραία γυναίκα που προσέχει την εικόνα της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πόσο προσέχει τον εαυτό της ενώ έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

«Ασχολούμαι με την εμφάνιση μου γιατί αγαπώ το σώμα μου και τον εαυτό μου, περνάνε τα χρονιά και θέλω το σώμα μου να είναι κάλος σύμμαχός μου. Όποιος πει ότι δεν τον ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου λέει ψέματα. Το 1971 θεώρησαν ότι είμαι η ωραιότερη γυναικά της Ελλάδας, αλλά εγώ δεν το πίστεψα ποτέ. Δεν θεωρούσα την ομορφιά κάτι σημαντικό. Στη δική μου περίπτωση ήταν ο συνδυασμός πράγματων.

Μιλούσα δυο γλώσσες, είχα έναν πατερά φιλόλογο και όλα αυτά έπαιξαν ρολό. Με ενδιέφερε πολύ η δουλειά μου αλλά με ενδιέφερε και πάρα πολύ η οικογένεια μου, το παιδί μου  και ο άντρας μου. Στην επαγγελματική μου πορεία δεν είχα σεξουαλικές παρενοχλήσεις γιατί στη δουλειά βγήκα ως πρωταγωνίστρια».

Και πρόσθεσε: «Το συναίσθημα της σεξουαλικής παρενόχλησης το έχω βιώσει ως μαθήτρια. Όταν ανακάλυψε ο πατέρας μου ότι δεν πήγαινα για ένα μηνά στο φροντιστήριο αναγκάστηκα να του πω την αλήθεια. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία πρέπει να υπερνικούν τη ντροπή τους και να μιλάνε στους γονείς τους.

Μετά από τόσα χρόνια είμαι ευτυχισμένη γιατί μπορούμε και κουβεντιάζουμε με τον σύζυγο μου. Φέτος έγιναν πολλά σήριαλ πέρα του επιτρεπτού και δυο τρία θα ξεχωρίσουν. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε ένα σήριαλ, αλλά με παρρησία λέω ότι δεν έχω προτάσεις».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Πετούση: Δείτε πώς είναι σήμερα η «Πέρσα», η υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου
 




Διαβάστε επίσης: Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Αγνώριστος ο «Καραπάνος» του «Σασμού» πριν από 15 χρόνια σε πετυχημένη σειρά

Διαβάστε επίσης: Στάθης Μαντζώρος: Κι όμως είναι ο «Παντελής» του «Σασμού» μερικά χρόνια πριν

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον