Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Συγκλονίζει η Σάσα Σταμάτη: «Ο μπαμπάς μου είχε μανιοκατάθλιψη για 30 χρόνια και περάσαμε δύσκολα»

«Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο»

Για πρώτη φορά η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο πατέρας της και για το θάνατό του.

«Θέλω να πω κάτι για πρώτη φορά, γιατί ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους. Ο μπαμπάς μου για 30 χρόνια είχε μανιοκατάθλιψη. Σαν οικογένεια έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Έφυγε από το σπίτι, δεν ξέραμε που ήταν, μας έλεγε ο κόσμος ότι είδαμε τον πατέρα σας εκεί, κάποια στιγμή πήραμε την αστυνομία, τον είδαμε με το αυτοκίνητο πάνω στις γραμμές του τρένου να έχει παρκάρει και να κοιμάται.

Χρειάστηκε, όσο σκληρό και αν ακούγεται, να κάνω εισαγγελική παραγγελία και να μπει ο μπαμπάς μου στο ψυχιατρείο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιέφερε να μην βλέπω τον πατέρα μου σε αυτή την κατάσταση, διότι ήταν στον δρόμο. Όταν πήγαινα στο ψυχιατρείο ο πατέρας μου δεν ήθελε να με δει, μετά κατάλαβε.

Ο πατέρας μου είχε κινητικά προβλήματα, τον πήγαμε σε κέντρο αποκατάστασης, δεν μας άφηναν να τον δούμε, κάποια στιγμή μας παίρνουν μια Κυριακή ότι ο πατέρας μου δεν είναι καλά και μου λέει ο γιατρός ότι είχε να φάει και να πιεί ένα μήνα. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση και κάποια στιγμή ο άνθρωπος «έφυγε». Έχουμε κάνει αγωγή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα