Μαρία Μπεκατώρου – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι κουμπάρες βγήκαν για ψώνια

Shopping time για τις κουμπάρες

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι δύο πολύ καλές φίλες εδώ και πολλά χρόνια και κουμπάρες καθώς η παρουσιάστρια βάπτιση την κόρη της σχεδιάστριας μόδας.

Ντυμένες casual έκαναν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας και εκεί τις εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός.

«Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος που θα φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να με σώσει και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Η πιο ωραία περιπέτεια που έχω ζήσει με την Υβόννη ήταν, η γέννηση της (κόρης της) Ελένης. Η στιγμή που τρέξαμε μέσα στο χειρουργείο για να δούμε το μωρό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εγώ δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Μπεκατώρου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.