Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Οι αλλαγές του Σκάι στην εκπομπή της Μπακοδήμου οδήγησαν σε αποχώρηση τη Νεφέλη Μεγκ

Η εκπομπή κάνει στροφή σε πιο lifestyle περιεχόμενο

Τα αλλάζει όλα ο Σκάι! Οι σκέψεις για διορθωτικές κινήσεις έγιναν πράξη και στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αποχώρησε η Νεφέλη Μεγκ.

Η δικηγόρος και YouTuber, η οποία είχε συμφωνήσει να κάνει τα πιο εναλλακτικά θέματα, αποχώρησε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς η εκπομπή κάνει στροφή σε πιο lifestyle περιεχόμενο, με περισσότερα βίντεο και λιγότερα σχόλια.

Η ίδια η Νεφέλη Μεγκ επιβεβαίωσε την οικειοθελή αποχώρησή της στα social media. Παράλληλα με την αλλαγή στο περιεχόμενο της εκπομπής «Γεια σου», μαθαίνουμε ότι γίνεται και επαναξιολόγηση των προσώπων που πλαισιώνουν τη Μαρία Μπακοδήμου.

Δεν θα είναι έκπληξη, αν δούμε και δεύτερη αποχώρηση, σύμφωνα με όσα ακούγονται στους διαδρόμους του Σκάι. Πάντως, στον αέρα έχουν γίνει ήδη αλλαγές όσον αφορά τη διάρκεια που εμφανίζονται κάποιοι από τους συνεργάτες του «Γεια σου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα