Απασφάλισε η Ελεονώρα Μελέτη: «Το κανάλι με άδειασε από το τηλέφωνο ενώ ήμουν έγκυος»

«Έχετε καταλάβει ότι είμαστε προϊόντα που εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συγκεκριμένα συμφέροντα;»

Η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αναφέρθηκε σε «άδειασμα» που δέχτηκε από κανάλι.

«Το άδειασμα είναι άδειασμα με όποιο μέσο και να γίνει. Δεν είναι ποτέ ευχάριστο, αλλά είναι αμήχανο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο και κάποιοι παραμένετε ρομαντικοί. Εμένα σταθμός, με έχει ενημερώσει από το τηλέφωνο ότι το συμβόλαιο που έχουμε δεν θέλει να τεθεί σε λειτουργία.

Ήμουν έγκυος. Τι περιμένετε ρε παιδιά; Να σε βγάλουν έξω για φαγητό και να σου χρυσώσουν το χάπι και να σου πουν ότι δεν σε θέλουν;

Έχετε καταλάβει ότι είμαστε προϊόντα που εξυπηρετούμε συγκεκριμένους σκοπούς και συγκεκριμένα συμφέροντα; Όταν το καταλάβετε αυτό, δεν θα σας πειράζει αν σας αδειάζουν είτε από το τηλέφωνο, είτε από κοντά τετ α τετ».

https://www.youtube.com/watch?v=FOsQSekg4X4&t=1s

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...