Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Γιάννης Βογιατζής: «Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου θεατρικά»

«Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα και η σοφία»

Ο Γιάννης Βογιατζής παραχώρησε μια πολύ όμορφη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μιλώντας για τους ανθρώπους του θεάτρου, την κακή συμπεριφορά που δέχτηκε αλλά και την σύζυγό του, την οποία κρατά ζωντανή με τις αναμνήσεις.

Αρχικά ανέφερε πως: «Υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό μου θεατρικά. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να με κατεβάσουν από την μαρκίζα. Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή όταν με αναγνώριζαν, το συνήθισα.

Κι έναν εγκληματία εάν τον δεις 50 φορές θα τον θυμάσαι μετά. Έχω δει πολλές σαχλαμάρες, δεν τις δέχομαι. Στον άνθρωπο συνυπάρχει η σαχλαμάρα και η σοφία. Ο πατέρας μου κάθε φορά που ερχόταν στο θέατρο μου έλεγε συνέχεια συμβουλές».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι: «Θεωρώ τον εαυτό μου τον πιο ευτυχή άνθρωπο που υπάρχει. Έχω την φωτογραφία της συζύγου μου πάντοτε και την συμβουλεύομαι… Την σύζυγο μου την πρωτογνώρισα όταν της έκανα μαθήματα, αλλά μέχρι να έρθει το αίσθημα πέρασαν χρόνια. Ζω με τις αναμνήσεις, είναι πολύ δυνατές και σε φτιάχνουν σαν άνθρωπο. Δεν έχω εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες μου, αν τις είχα τελειώσει ίσως να είχα τελειώσει και τη ζωή μου».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα