Νέες σπόντες Λιάγκα για Μενεγάκη: «Πρώτη φορά αφήνει να ακουστεί το όνομά της αρνητικά»

«Επειδή είναι “γάτα” στην επικοινωνία η συμμαθήτριά μου ποτέ δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να…»

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα «καρφιά» του προς την Ελένη Μενεγάκη για τη θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της επανήλθε δριμύτερος με νέα σχόλια.

«Ο Γιώργος Λιανός μίλησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την τοποθέτησή του σαν ένα πεντάλεπτο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από αυτά που είπαμε χθες νομίζω εδώ εμείς και ο Γιώργος Λιανός είναι και αυτός ένας άνθρωπος που έχει περάσει από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, αυτός ήταν σε όλη την εκπομπή ήταν σε πεντάλεπτο;», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια αναμφισβήτητα, η κορυφαία αλλά από εκεί και πέρα επειδή είναι “γάτα” στην επικοινωνία η συμμαθήτριά μου ποτέ δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να ακουστεί για το όνομά της κάτι αρνητικό.

Με αυτό το πράγμα όμως, δεν ξέρω αν είναι δική της επιλογή, μια συμφωνία με τον Δημήτρη, δεν το γνωρίζω και να το γνωρίζω είναι από εμπλεκόμενο και δεν μπορώ να το πω.

Από κει και πέρα είναι πρώτη φορά που η Ελένη ακούσια ή εκούσια μπαίνει σε ένα τηλεοπτικό σχολιασμό τηλεκριτικών είτε θετικά, είτε αρνητικά, είναι πρώτη φορά που αφήνει το όνομά της να μπαίνει σε μια τηλεοπτική συζήτηση. Δεν έχει ξανακουστεί κάτι αρνητικό για την Ελένη είναι πρώτη φορά».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.