Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

Fipster κατά Παπανώτα: «Δεν γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να λέει...

Ο Fipster βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι», δίνοντας...

«Καταπέλτης» η Γραμμέλη για γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ: «Θλιβερή, μίζερη, στα ΚΑΠΗ...

Στο «Σαββατοκύριακο Παρέα» σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου 21/2...

Ιωάννα Τούνη: Τι έντυσε τον γιο της, Πάρη, για τις Απόκριες

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών, με τους δρόμους γεμάτους...

Κατερίνα Καραβάτου: Η αντίδραση της κόρης της στην είδηση ότι θα απαγορευτούν...

Το ενδεχόμενο να μπουν περιορισμοί ή ακόμη και απαγόρευση...

Η ερωτική απογοήτευση οδήγησε τη Μαριάννα Βλαχοπάνου να αυτοπυρποληθεί

Νεκρή από τα βέλη του έρωτα...

Φρικτό τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης, που την είχε κυριεύσει, επέλεξε να βάλει η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Γαλαρινό Χαλκιδικής.

Για την εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας είχε σημάνει συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, οπότε έκανε τη σχετική δήλωση ο πατέρας της στο Α.Τ. Βαρθολομιού Ηλείας, όπου κατοικούν. Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας έπεσε η αυλαία στο θρίλερ με τον πιο τραγικό τρόπο.

Οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ εντόπισαν το άψυχο κορμί της Μαριάννας σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι της φίλης της που τη φιλοξενούσε.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικό όμως ήταν το φινάλε που επέλεξε η ίδια, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, η Μαριάννα ανέβηκε στην ταράτσα του τριώροφου κτιρίου, αυτοπυρπολήθηκε και έκανε βουτιά στο κενό, καταλήγοντας στη βεράντα του πρώτου ορόφου. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και επήλθε από την πτώση, ενώ εντοπίστηκαν αλλοιώσεις στο πρόσωπό της που πιθανότατα προέρχονται από φωτιά. Οι διασώστες του ΟΦΚΑΘ μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου, ενώ η 34χρονη φίλη της την αναγνώρισε από το τατουάζ που είχε. Χθες επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη από την Ηλεία, όπου βρίσκεται, και η αδελφή της, προκειμένου να γίνει και επίσημα η αναγνώριση.

Η 31χρονη είχε αφήσει όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, την ταυτότητα και το πορτοφόλι της στο σπίτι της φίλης της και είχε μαζί της μόνο το κινητό της, το οποίο είχε κλείσει.
Τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν τα δύο μηνύματα τα οποία έστειλε σε δύο φίλες της προτού κλείσει το τηλέφωνο. Στο ένα έγραφε «δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου» και στο άλλο μήνυμα «σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα».

Αυτό που οδηγεί στην αιτία της ερωτικής απογοήτευσης ήταν κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της φίλης της, οι οποίες έκαναν σαφές πως η κοπέλα βρισκόταν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Συγκεκριμένα, στις σημειώσεις της αναφερόταν σε ένα άτομο με το οποίο είχε σχέση το προηγούμενο διάστημα.

Η 31χρονη επρόκειτο να πιάσει δουλειά σε μια ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, ωστόσο το ανέβαλε για λίγες μέρες. Τη μοιραία Παρασκευή άφησε την επιστολή με την ερωτική εξομολόγηση, ήπιε ένα ποτό που βρέθηκε στο τραπέζι και ξεκίνησε το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Μετακομίζω σε ένα σπίτι που μου δανείζουν, γιατί δεν έχω να πληρώνω το νοίκι»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα. Τι συνέβη; Η ηθοποιός πόσταρε ένα ποστ στο οποίο ανέφερε:

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Έρικ Ντέιν: Η αίτηση διαζυγίου «πάγωσε» όταν έμαθαν για την ασθένειά του – «Κλαίγαμε και οι δύο»

Η σύζυγός του και ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν όμως έμαθε για την ασθένειά του σταμάτησε τα πάντα και έμεινε δίπλα του ως το τέλος με τις κόρες τους.

Οριστική αυλαία για τη σειρά «Μία νύχτα μόνο»

Αυλαία πέφτει στη σειρά «Μία νύχτα μόνο»!Μετά τον Alpha,...

Μαύρη χήρα» στο σκαμνί!

Η Θεοδότα Αϊβάζη, γνωστή στο πανελλήνιο ως «μαύρη χήρα...

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...