Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Δέσποινα Μοίρου: Πρωταγωνιστεί σε νέα αμερικάνικη κωμωδία με μπλε μαλλιά και ένα οπόσουμ

Τι λέει στην «Espresso» τη νέα ταινία, το μπλε μαλλί, τους διάσημους συμπρωταγωνιστές και το... οπόσουμ 

Δεν την αποκαλούν τυχαία «χαμαιλέοντα» στο Hollywood. Η Δέσποινα Μοίρου καταφέρνει κάθε φορά να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες των ρόλων της. Ετσι και τώρα, που πρωταγωνιστεί σε μια νέα αμερικανική μαύρη κωμωδία, εμφανίζεται με μπλε μαλλί και κρατάει στην αγκαλιά της ένα οπόσουμ.

Αλλωστε και ο τίτλος του φιλμ που υπογράφει σκηνοθετικά η Maria Jorjezian σχετίζεται με το μικρό μαρσιποφόρο θηλαστικό, αφού είναι «Playing Opossum». Από το ξεκίνημα ακόμη της πορείας της στα διεθνή πλατό η Δέσποινα δεν δίστασε ποτέ να «τσαλακώσει» την εικόνα της για χάρη της τέχνης. Η αρχή έγινε στην πρώτη κιόλας ταινία της, το 2013, μια καναδική παραγωγή με την οποία πρωτοπήγε στο Φεστιβάλ των Καννών ως «Εmma Blue». Στη συνέχεια το κοινό την απόλαυσε ως κοκκινομάλλα Σοφία Λόρεν, μελαχρινή Ελίζαμπεθ Τέιλορ και πρόσφατα ως ξανθιά Μέριλιν Μονρόε, σε μία ταινία-έκπληξη που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη και θα προβληθεί σε λίγο καιρό. Τώρα, λοιπόν, απέκτησε μπλε μαλλί για τις ανάγκες ακόμη ενός ρόλου που αναμένεται να συζητηθεί.

Εχοντας στο πλευρό της ένα επιτελείο διάσημων stand up comedian ηθοποιών, ανάμεσα τους και τον Steven Kimbrough, η Δέσποινα Μοίρου μόλις ολοκλήρωσε στο Μπελ Ερ τα γυρίσματα για το «Playing Opossum» που αντλεί τη θεματολογία του από τη γιορτή Halloween. «Η ταινία είναι μια μαύρη κωμωδία, που δείχνει την απέραντη μοναξιά των ανθρώπων. Σε αυτό το στάδιο μετανθρωπισμού που ζούμε, όπου όλα γίνονται μέσω ίντερνετ, όπου δεν υπάρχει φλερτ, όπου δυστυχώς οι σχέσεις δημιουργούνται στα social media, δύο μοναχικές ψυχές κανονίζουν να περάσουν μαζί το Halloween και στο τέλος, όπως συμβαίνει και στην καθημερινότητα, αυτές οι ψευδαισθησιακές σχέσεις αποδεικνύονται αποτυχημένες από την αρχή! Οχι απλά δεν τους ενώνει κάτι, αλλά είναι τελείως αντίθετοι!» αναφέρει στην «Espresso» η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός, περιγράφοντας το σενάριο της ταινίας. «Το ίντερνετ πάντα πίστευα ότι… σκοτώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, είναι Μάτριξ φάση. Στο φιλμ συμβαίνουν ευτράπελα: από τον περίεργο οικοδεσπότη μέχρι διάσημους guest κωμικούς, ακόμη και ένα περίεργο ζωάκι παίζει στη ταινία, ένα οπόσουμ! Είχε καιρό να με πιάσει νευρικό γέλιο εν ώρα λήψης, σε σκηνή. Μου συνέβη τώρα με αυτούς τους υπέροχους κωμικούς. Την τελειώσαμε 5 το πρωί το σκηνή! Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ» συμπληρώνει η Δέσποινα Μοίρου, δηλώντας κατόπιν συγκινημένη για τη συνεργασία της με όλους και ειδικά με τη σκηνοθέτρια Maria Jorjezian. 

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα