Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ημίγυμνος ο πάτερ Αντώνιος σε ερημική παραλία με τα παιδιά

Η εξόρμηση του πατέρα Αντωνίου με τρόφιμους της «Κιβωτού του κόσμου» μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τις πριβέ εξορμήσεις του πατρός Αντωνίου σε ερημική παραλία μαζί με παιδιά της «Κιβωτού» που ανήκαν στον στενό πυρήνα του φέρνει σήμερα στο φως η «Espresso».


Στο φωτογραφικό ντοκουμέντο ο πατέρας Αντώνιος (είναι ο δεξιά της παρέας) κολυμπά με τρόφιμους δομής μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, σ’ έναν απομονωμένο καταπράσινο όρμο, απολαμβάνοντας και εκείνος τα παιχνίδια στη θάλασσα. Μαζί του ο «El Capitano» έχει οκτώ παιδιά που πλατσουρίζουν ανέμελα χωρίς να ξέρουν ότι κάποιος τους φωτογραφίζει. Μα, καλά, θα αναρωτηθεί αρχικά κανείς, είναι εικόνα αυτή ρασοφόρου να τον βλέπουν τα παιδιά της δομής ημίγυμνο με το μαγιό; Και όμως, καταπώς φαίνεται ο πατέρας Αντώνιος δεν είχε πρόβλημα να εμφανίζεται μπροστά τους με μαγιό ή ακόμη και να πηγαίνει ως πατρική φιγούρα με νεαρούς για μπάνιο.

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: Μητέρα 15χρονου – «Φοβάμαι για το τι μπορεί να του έχουν κάνει»


Στη φωτογραφία διακρίνεται, επίσης, το ένα από τα παιδιά- ακολούθους του Χιώτη «Νώε» -που, όπως όλα δείχνουν, απολάμβανε εξίσου τα νερά της φιλανθρωπίας και εκείνα των… απόμερων παραλιών παρέα με παιδιά της δομής- να κάνει «πατητή» σε έναν άλλο μπροστά στα μάτια του πατρός Αντωνίου, ο οποίος δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα ριψοκίνδυνα παιχνιδίσματα μέσα στο νερό. Αντιθέτως, ο ιερέας με τις «προχώ» αντιλήψεις φέρεται από μια παιδαγωγό ότι έκανε τα ίδια σε 14χρονα αγόρια, «μέχρι να κοπεί η ανάσα τους»! Η ίδια υπάλληλος είχε τονίσει, εξάλλου, πως τα «παιχνίδια» του ρασοφόρου ιδρυτή της «Κιβωτού» με τους τροφίμους της δομής στην οποία εργαζόταν τής φαίνονταν «σαν μια μορφή σαδομαζοχισμού»! Οπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η πριβέ εξόρμηση στην ερημιά έγινε περίπου πριν από έναν χρόνο.

Μια εξόρμηση όμως που θυμίζει την ανατριχιαστική καταγγελία 19χρονου περί σεξουαλικής παρενόχλησής του από τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου»! Αραγε στη φωτογραφία-ντοκουμέντο ήταν και ο νεαρός (ο οποίος, σημειωτέον, έχει φύγει πάνω από οκτώ μήνες από τη δομή του Βόλου); Όπως και να έχει, οι συνειρμοί και οι σκέψεις είναι πολλοί, με κοινό παρονομαστή τα μπάνια (όπως αυτά που φέρνουμε σήμερα στην επιφάνεια) και τη συνήθεια (σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν δει το φως το δημοσιότητας) του πατέρα Αντώνιου να παίρνει μαζί του στη θάλασσα τα πιο «όμορφα και αρρενωπά» αγόρια της «Κιβωτού»!


Ο 19χρονος, ο οποίος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, οδηγώντας σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, είχε παραδεχτεί στην κατάθεσή του ότι και ο ίδιος πήγαινε για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο έχοντας μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ρασοφόρο. «Στην Καλαμάτα, από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο, που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα!» είχε καταθέσει, μεταξύ άλλων! Παράλληλα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει σκλάβος του σεξ στα χέρια του ιερέα που, σαν άλλος… Μαρκήσιος ντε Σαντ με ράσα, τον υποχρέωνε τις νύχτες να κοιμάται στο δωμάτιό του, τον άγγιζε σε ευαίσθητα σημεία και τον ανάγκαζε να τον υπηρετεί, βάζοντάς τον να τού βγάζει τα παπούτσια ή να τού φοράει τις κάλτσες!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.