Τσεσμελή στο σανίδι! Σε ποιο έργο πρωταγωνιστεί ο πειρασμός του «Ερωτοδικείου»

Ηθοποιός η Πέπη

«Άλλο Πέπη, άλλο πρέπει» τη θυμόμαστε να λέει όλο νάζι πριν από δύο δεκαετίες (και βάλε) μέσα από τις μεταμεσονύκτιες και… επιμορφωτικές (!) εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.

Η iconic φιγούρα των late 90s, που έγινε γνωστή μέσα από τις εκπομπές «Αυτόφωρο» και «Ερωτοδικείο», δημιουργώντας εκείνη την εποχή μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της, τόσο με τα προκλητικά τραγούδια όσο και με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που έκανε, δοκιμάζει φέτος την τύχη της στο θεατρικό σανίδι παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση.

«Νιώθω χαρούμενη, μπορώ να πω κι ευτυχισμένη, γιατί δεν το περίμενα να γίνει στη ζωή μου. Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω και στο Δελφινάριο, στην παράσταση ‘‘Σημιτιτανικός’’, είχα πει ‘‘ναι’’, αλλά δείλιασα τελευταία στιγμή. Μετά το μετάνιωσα. Τώρα έγινε το… θαύμα. Καμιά φορά τα πράγματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε η Πέπη Τσεσμελή σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτοντας ότι είχε παρακολουθήσει κάποια μαθήματα υποκριτικής παλιότερα.

Πάντως, από προχθές η Πέπη (πρέπει, δεν πρέπει…) υποδύεται τη Σούλα στην κωμωδία «Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος;» της Μαρίτας Ρίτζι, η οποία ανεβαίνει κάθε Τετάρτη στο θέατρο Αυλαία, στον Πειραιά. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Καραμήτρος, ζάπλουτος επιχειρηματίας, φεύγει από τη ζωή και την τεράστια περιουσία του την αφήνει στους κληρονόμους του. Ο Τζιανί, ο μπάτλερ του, βάσει του όρου της διαθήκης, καλεί τις τέσσερις τελευταίες σχέσεις του εκλιπόντος, για να διαβάσει τη διαθήκη. Στο έργο συμμετέχει φιλικά (αλλά όχι με φυσική παρουσία) και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό