Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ανατριχίλα με την τελευταία κατάθεση της 12χρονης στον Κολωνό για τον Μίχο και τους πελάτες της

Ο κύριος... Μercedes με το «βρόμικο» στόμα!

Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα φρικιαστικά έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό, μέσα από την τέταρτη στη σειρά και τελευταία κατάθεσή της στους ψυχολόγους του Ανηλίκων.

Στις πολύωρες συζητήσεις-καταθέσεις της με την ειδική ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. υπήρχαν στιγμές που η μικρή δεν άντεχε, ήθελε να σταματήσει την κουβέντα και άλλες φορές που η ίδια ξεκλείδωνε και έλεγε πράγματα που προηγουμένως είχε αρνηθεί να καταθέσει.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων γνώριζαν ότι ο Μίχος έβαζε το παιδί να βγάζει βίντεο και φωτογραφίες τις οποίες πούλαγε 20 και 25 ευρώ σε διαδικτυακούς πελάτες. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι ο 53χρονος την υποχρέωνε σε live sex show. Συγκεκριμένα, η 12χρονη κατέθεσε πως έκανε live μεταδόσεις σε άτομα που της υποδείκνυε ο Μίχος, με βασικό πελάτη έναν 60χρονο, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί.

Η συζήτηση άρχισε όταν οι αστυνομικοί τής έδειξαν μία φωτογραφία ενός 60χρονου άνδρα, με το μικρό όνομα «Γιώργος». «Αυτόν, σε αυτήν τη φωτογραφία, τον θυμάμαι. Τον λένε “Γιώργο” και έστελνε λεφτά για φωτογραφίες – βίντεο. Και με βιντεοκλήση στο Viber ζητούσε να με δει και χωρίς ρούχα. Είχε βάλει τέσσερις φορές χρήματα και είχε ζητήσει να βρεθούμε από κοντά, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε. Δεν το κανονίσαμε. Γνώριζε ότι είμαι 16» είπε.

Η ανήλικη κοπέλα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι, εκτός από τα αυτοκίνητα στο μετρό των Σεπολίων, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, «επισκεπτόταν» γνωστό ξενοδοχείο της πόλης (αναφέρει το όνομά του), όπου τη βίαζε ένας άνδρας που κυκλοφορούσε με τζιπ. Ομως στην ίδια κατάθεση αναφέρει ότι έχει πάει και σε σπίτι πελάτη.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε όταν της έδειξαν μία φωτογραφία. «Με αυτόν είχαμε βρεθεί 16 Ιουλίου και μένει στον Κορυδαλλό. Το θυμάμαι γιατί εκείνες τις ημέρες είχα γενέθλια. Τον γνώρισα από το blindchat και μιλούσαμε στο Viber. Είχαμε βρεθεί τρεις φορές. Δύο στο αυτοκίνητο και μία στο σπίτι του. Το αυτοκίνητο ήταν μαύρο, νομίζω. Oταν πήγαμε σπίτι του, το έβαλε μέσα σε ένα πάρκινγκ. Πιλοτή. Το σπίτι είχε κουζίνα, ένα δωμάτιο και μπάνιο. Μόλις έμπαινες στο σπίτι ήταν η κουζίνα» κατέθεσε το παιδί.

Η ανήλικη αναφέρθηκε και σε έναν «παχουλό μεσήλικο» που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο οποίος την πίεζε να φεύγουν διήμερα μαζί. «Είχαμε βρεθεί τρεις-τέσσερις φορές, μου είχε προτείνει να πάμε διήμερα παρέα. Είχε το όνομα του ΑΜ στο Viber και στο WhatsApp, ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι. Δεν τον αναγνώρισα πουθενά μεταξύ των υπόπτων που μου έδειξαν σε φωτογραφίες» ανέφερε η 12χρονη.

Παράλληλα, κάνει λόγο για έναν 55χρονο που κυκλοφορούσε με μια θηριώδη Mercedes, αναφέρει το όνομά του, λέγοντας πως κατάφερε να του ξεγλιστρήσει γιατί συνεχώς της μιλούσε πολύ άσχημα.

«Βρεθήκαμε, έδινε λεφτά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήθελε να γίνει αυτός, απλά εγώ του είπα “όχι”. Είχε προσπαθήσει να με φιλήσει, αλλά δεν ήθελα. Δεν κάναμε τίποτα. Απλά μου μίλαγε» εξήγησε. Σε αυτό το σημείο, όπως αναφέρεται στην κατάθεση, η μικρή δεν μπορούσε άλλο να καταθέσει και ζήτησε να κάνουν διάλειμμα. Στο τέλος της συζήτησης το κοριτσάκι είπε ότι τσακώθηκαν με τον μεσήλικο με τη Mercedes γιατί «μου μίλαγε πρόστυχα».

Ακόμα μία αποκάλυψη που έκανε η μικρή κοπέλα είναι ότι υπήρχαν φορές όπου, επειδή ήταν αργά το βράδυ, έφευγε κρυφά από το σπίτι μέσα από τον φωταγωγό. «Τότε, όταν βρεθήκαμε, ήταν βράδυ. Αργά και επειδή οι γονείς μου κοιμόντουσαν και όλοι μας κοιμόμασταν, εγώ έφυγα κρυφά. Ηταν μεσάνυχτα. Οι γονείς μου κοιμόντουσαν στο σαλόνι και στην κουζίνα έχει έναν φωταγωγό που βγαίνεις. Δίπλα από το παράθυρο είναι ο φωταγωγός και έτσι έφυγα» ανέφερε η 12χρονη, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία ενός 39χρονου άνδρα με τον οποίο μιλούσαν μέσω εφαρμογής, και συμπλήρωσε: «Με το πρόσωπο αυτό συναντήθηκα μία φορά. Τότε που το έσκασα από τον φωταγωγό».

Τέλος, το κοριτσάκι έκανε λόγο για διευκολύνσεις που έκανε ο Ηλίας Μίχος σε πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν με δόσεις για να συνευρεθούν μαζί της, ενώ αναφέρθηκε και στο Airbnb της οδού Ραιδεστού, στο κέντρο της Αθήνας. Οπως είπε, εκεί συναντούσε έναν άνδρα σε κάθε επίσκεψη, ενώ ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί και άνοιγε και έμπαινε μέσα σαν να ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά, «κανονικό σπίτι».

Μετά την τέταρτη κατάθεση που δημοσίευσε το protothema.gr και τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις της 12χρονης ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών, καθώς στο στόχαστρο μπαίνουν και άτομα που έχει κατονομάσει και αναγνωρίσει η μαθήτρια και τα οποία δεν έχουν κληθεί ακόμη να καταθέσουν ούτε έχουν συλληφθεί.

Την ίδια ώρα ο Ηλίας Μίχος, μέσα από το κελί των Φυλακών Γρεβενών, έδωσε μέσω του συνηγόρου του μια νέα πληροφορία. Αφορά έναν μυστηριώδη άνδρα, με το μικρό όνομα «Γιώργος» (αναφέρει και το επώνυμό του), για τον οποίο, όπως λέει, έχει κάνει έρευνα. Ειδικότερα, του το έχει εκμυστηρευτεί, ισχυρίζεται, και η 12χρονη ότι αυτός ο άνδρας τη βίαζε προτού γνωρίσει τον Μίχο.

Με αυτόν τον τρόπο ο κατηγορούμενος θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν ο πρώτος που είχε βιάσει την ανήλικη, αλλά υπήρχε κι άλλος νωρίτερα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα