Η Πόπη Μαλλιωτάκη στην TV – Δείτε σε ποια εκπομπή ενδέχεται να τη δούμε

Θα έχει ενδιαφέρον!

Η Πόπη Μαλλιωτάκη θα είναι σε εκπομπή το επόμενο διάστημα;

Η τραγουδίστρια πέρασε από δοκιμαστικά για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του «My style rocks» όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Την είδαν να επισκέπτεται τα πλατό για το κάστινγκ ενώ πληροφορίες τη θέλουν να επιθυμεί πολύ να μπει στο ριάλιτι μόδας και έχει αγχωθεί για να το αν θα την επιλέξουν.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη πρόσφατα είχε δηλώσει πως σκέφτεται να κάνει τη ζωή της ριάλιτι – ντοκιμαντέρ και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από την οικογένεια του αδικοχαμένου Μπάμπη Λαζαρίδη.

Η τραγουδίστρια δεν το βάζει κάτω και τώρα σχεδιάζει να μπει στο ριάλιτι μόδας. Για να δούμε…θα τα καταφέρει;

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.