Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Στον Alpha o Σάκης του καιρού

O μετρ του μετεωρολογικού δελτίου Σάκης Αρναούτογλου (αδερφός του Γρηγόρη) επιστρέφει στην τηλεόραση

Τα… καρντάσια κάνουν επέλαση στην Αθήνα. Μετά τη μετεγγραφή της Θεσσαλονικιάς Ευτυχίας Φράγκου από την ΕΡΤ3 στον Alpha με την εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό», ένας ακόμη… Βόρειος κατηφόρισε στην Κάντζα. Ο Σάκης Αρναούτογλου μετά το λουκέτο της ΕΡΤ3, όπου παρουσίαζε με τον δικό του πρωτότυπο τρόπο το δελτίο καιρού, βρέθηκε εκτός τηλεόρασης.

Στο νέο πρόγραμμα του Αlpha όμως, που αρχίζει επίσημα στις 6 Οκτωβρίου (με «Ελένη», «Ολα παίζουν», «Ακου τι είπαν» και τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»), θα υπάρχει και πρόγνωση του καιρού από τον μεγάλο αδερφό του Γρηγόρη, ο οποίος θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 17.50.

«Δυνατό χαρτί»

Ο Σάκης Αρναούτογλου θα παρουσιάζει δεκάλεπτη εκπομπή και στόχος του είναι να μαζέψει ξανά το φανατικό κοινό του, αφού επί εποχής ΕΡΤ3 έφτανε τους 500.000 τηλεθεατές. Ο προγνώστης ήταν το «δυνατό χαρτί» του κρατικού καναλιού της Βορείου Ελλάδας, αφού το δελτίο του έφτανε το 11%, ξεπερνώντας κατά πολύ σε θεαματικότητα όλες τις υπόλοιπες εκπομπές του προγράμματος.

Ο μεγάλος αδερφός του Γρηγόρη ασχολιόταν από παιδί με τον καιρό ως χόμπι (έχει πει ότι το… χιόνι έγινε η αφορμή να παρατηρεί ακόμη περισσότερο τα καιρικά φαινόμενα). Αργότερα μάλιστα παρακολούθησε μαθήματα Μετεωρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για να έχει καλύτερη γνώση του αντικειμένου, ενώ βλέπει φανατικά τις αντίστοιχες εκπομπές σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά κανάλια.

Ο Σάκης είναι παντρεμένος, ενώ έχει υπό την επίβλεψή του και τους γονείς του, οι οποίοι μένουν στη Χαλκιδική.

Μετακόμιση

Δεν ξέρουμε αν ύστερα από αυτή την εξέλιξη η οικογένεια Αρναούτογλου πάρει τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, αν και μια πιθανή λύση είναι η εν λόγω εκπομπή να βγαίνει από τα στούντιο του Alpha στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, όπως ο ίδιος έχει πει, ο Γρηγόρης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του όσον αφορά την παρουσίαση του καιρού, αφού ο Σάκης σέβεται τη γνώμη του και ακούει τις συμβουλές του.

Μαρία Ανδρέου 

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα