Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Το «ανάκτορο» της «θνητής» πριγκίπισσας πέρασε σε ελληνικά χέρια

Σε ελληνικά χέρια πέρασαν οι τέσσερις από τις εφτά...

Γιώργος Σαμπάνης – Νίκος Μακρόπουλος: Μαζί στο στούντιο πριν τη συνύπαρξή τους...

Λίγο πριν ξεκινήσουν τις πρόβες για τον Βοτανικό, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκαν σε στούντιο ηχογράφησης.

Γοητευμένος ο Κούλλης Νικολάου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Αντε και στη “Γη της ελιάς”» ευχήθηκαν με χιούμορ...

Πού και πότε θα εμφανίζονται μαζί Παπαρίζου και Ζαχαράτος

Ενα πάντρεμα ξεχωριστό, πρωτότυπο θα γίνει στην πίστα του NOX, που για πρώτη φορά υποδέχεται καλλιτέχνες και την ημέρα Τετάρτη.

Μαρία Αλιφέρη: «Ήμουν “έγκυος” χωρίς να το ξέρω»

«Όχι δεν το ήξερα συνειδητά αλλά φαίνεται ότι το κυοφορούσα χωρίς να το ξέρω. Ήμουν έγκυος χωρίς να το γνωρίζω»

Για το πώς η υποκριτική τέχνη την κέρδισε και ασχολήθηκε με το θέατρο μίλησε η Μαρία Αλιφέρη σε συνέντευξή της.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής  στο περιοδικό Λοιπόν σχετικά με τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Θα ήθελα να μου πείτε πώς είναι αυτή η περίοδος στη ζωή σας;

Όλο και πιο γαληνεμένη νιώθω εσωτερικά όσο κι αν έξω η πραγματικότητα λυσσομανάει.

Πώς φτάνει η Μαρία Αλιφέρη σε αυτή την γαλήνη την εσωτερική;

Έχοντας διαρκώς διάλογο με τη μέσα Μαρία, προσέξτε όμως όχι με την Αλιφέρη. Έχω καθημερινά με τη Μαρία διάλογο ειλικρινή. Αυτή σου λέει τα καλά σου, τα σωστά σου, τα λάθη σου και εσύ μαθαίνεις και δεν την κατηγορείς.

Εσείς γνωρίζατε πάντοτε ότι θα ακολουθήσετε αυτό το δρόμο; Ότι θα ότι θα σας κερδίσει δηλαδή η υποκριτική και η τέχνη γενικότερα;

Όχι δεν το ήξερα συνειδητά αλλά φαίνεται ότι το κυοφορούσα χωρίς να το ξέρω. Ήμουν έγκυος χωρίς να το γνωρίζω. Συνειδητά καθόλου αλλά φαίνεται το κυοφορούσα στο υποσυνείδητο μου. Ήταν αιφνίδια θα έλεγα η απόφαση, αιφνίδια η εισαγωγή μου στη δουλειά, αιφνίδια τα γεγονότα όλα αλλά φαίνεται πως η κυοφορία ήταν πολλά χρόνια εκεί και χωρίς να το ξέρω.

Η οικογένεια ήταν στο πλευρό σας;

Ναι όταν τους το ανακοίνωσα, γιατί πρώτα μπήκα στο Εθνικό δίνοντας εξετάσεις. Κατέβηκα θυμάμαι στο χωριό για να το ανακοινώσω στους γονείς μου. Η απάντηση του πατέρα μου ήταν εξαιρετική, αν εσύ παιδί μου το θέλεις αυτό και να κάνεις, μου είπε. Τόσο απλή. Είμαι ευγνώμων βαθιά γι’ αυτό γιατί ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά που έχουν τεράστιο θέμα λόγω των αντιρρήσεων των γονιών τους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...

Το ταξίδι της Παλιοσπύρου στο Λονδίνο για ειδική θεραπεία και το μήνυμά της προς τον υπουργό Υγείας

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρέθηκε προχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς ο «γολγοθάς» για εκείνη δεν έχει τελειώσει πέντε χρόνια

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Σρόιτερ: «Μετά από 16 χρόνια δεν παίρνεις διαζύγιο εύκολα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την καριέρα, την ηλικία