Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τι διάβασε στην «Espresso» ο Πέτρος Φιλιππίδης και ξέσπασε σε κλάματα

Στην αγκαλιά του Κατσιμάνη έπεσε μέσα στο δικαστήριο ο Φιλιππίδης - «Δημήτρη, είμαι αθώος»

«Είμαι αθώος, Δημήτρη. Δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι αθώος».

Με αυτές τις συγκλονιστικές λέξεις και με λυγμούς ο κατηγορούμενος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης άρχισε να φωνάζει, όταν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το πρωί της Δευτέρας αντίκρισε τον παλιό φίλο και συνάδελφό του Δημήτρη Κατσιμάνη, πέφτοντας πάνω του με κλάματα.

Ο Δημήτρης Κατσιμάνης

Ο άλλοτε άστεγος ηθοποιός δεν ξέχασε ποτέ τη βοήθεια που του είχε προσφέρει ο κατηγορούμενος (για βιασμούς) συνάδελφός του και αποφάσισε την ύστατη ώρα να βρίσκεται κοντά του. Η ιστορία των δύο ηθοποιών μετράει πολλά χρόνια και πραγματικά όσα μετέφερε στην «Espresso» ο Δημήτρης Κατσιμάνης συγκλονίζουν!

«Πήγα να συμπαρασταθώ στον Πέτρο, εντελώς αυθόρμητα, γιατί έτσι το αισθάνθηκα. Κρατούσα στα χέρια μου την “Espresso” και του έδειξα όσα είχα πει σε εσάς πριν από λίγες ημέρες, και για τη συμπαράσταση που είχα δεχτεί από εκείνον. Εκείνος μόλις είδε το δημοσίευμα άρχισε να κλαίει» είναι τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Κατσιμάνη, ο οποίος χάρη στον Πέτρο Φιλιππίδη κατάφερε να ορθοποδήσει, όταν ήταν άστεγος στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Οπως σας είχε πει και πριν από λίγες ημέρες, όταν βρέθηκα στον δρόμο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Πέτρος εντελώς αυθόρμητα ήρθε και μου έβαλε ένα αξιοσέβαστο ποσό στην τσέπη. Χάρη στον Πέτρο άρχισα να σηκώνομαι και να γίνομαι και πάλι δυνατός. Με τον Πέτρο είχαμε συνεργαστεί και σε σίριαλ και στο θέατρο» λέει στην «Espresso» ο κ. Κατσιμάνης. Τον ρωτάμε αν είχε κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να καταθέσει: «Οχι. Πήγα μόνος μου και είπα όσα γνώριζα για τον Πέτρο. Καταρχήν το γεγονός ότι ο Πέτρος με βοήθησε οικονομικά σε μια τόσο δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της ζωής μου δείχνει το ποιόν του και τι άνθρωπος είναι». Στην ερώτησή μας τι πιστεύει για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, σκέφτεται και αποκρίνεται: «Δεν πιστεύω για όλα, για όσα κατηγορείται. Δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου». Καταλήγοντας ο ηθοποιός αναφέρει τι τον συγκλόνισε περισσότερο στην πολύωρη κατάθεση που έδωσε ο φίλος του Πέτρος Φιλιππίδης. «Είδα έναν Πέτρο καταρρακωμένο, που έκλαιγε συνεχώς. Με συγκλόνισε όταν απευθυνόμενος στο προεδρείο είπε: “Για ποια καριέρα μου μιλάτε. Εμένα καταστράφηκε πλέον όλη μου η ζωή. Τελείωσα”».

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Επάγγελμα το #MeToo»

Επίθεση σε βάρος των τριών ηθοποιών που έχουν καταγγείλει τον εντολέα του Πέτρο Φιλιππίδη εξαπέλυσε ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ υποστήριξε πως «κάποιοι έχουν κάνει το #MeToo επάγγελμα». «Εάν το δικαστήριο μετά από 10 μήνες, όπου εξετάστηκαν τουλάχιστον 45 μάρτυρες και είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τα επιχειρήματά τους, σταθεί μόνο στο κίνητρο των τριών γυναικών, τότε ειλικρινά θλίβομαι σαν δικηγόρος» ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, μία ημέρα μετά την απολογία του εντολέα του που διήρκεσε οκτώ ώρες. Για τον ίδιο, κίνητρο των ηθοποιών είναι ο φθόνος. «Ενα κίνητρο είναι ο φθόνος, επειδή διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.(…)

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες που διέψευσαν ιδιαίτερα όλα τα επιχειρήματα της πρώτης κατηγορουμένης, ότι δήθεν βιάστηκε στο θέατρο “Ηβη” και στα γραφεία μιας εταιρίας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων. Εάν το δικαστήριο μείνει στο κίνητρο μόνο, τότε μεταβάλλεται σε εκπομπή. Χάνει τον θεσμικό του χαρακτήρα και γίνεται καφενείο» υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ομως προχώρησε ακόμα ένα βήμα, αναφέροντας πως κάποιοι έχουν κάνει… επάγγελμα το #MeToo.

«Εχετε δει όλοι το #MeToo. Ολοι το αγκαλιάζουν, όλοι είμαστε δίπλα σε μια γυναίκα ή άντρα που μπορεί να είναι θύμα κακοποίησης. Από εκεί και πέρα οι καταγγελίες αυτές πρέπει να γίνονται γρήγορα, αυτή είναι η συμβουλή που δίνω, γιατί μετά από 10 χρόνια όλα ξεθωριάζουν και το μόνο που μένει είναι ο λόγος του και ο λόγος της. (…) Εχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για ηθοποιούς. Οταν διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα, από εκεί βρέθηκαν “εθελόντριες” και περιέγραψαν πράξεις που είχαν χαρακτηριστικά κακουργήματος. Κάποιοι έχουν κάνει το #MeToo επάγγελμα, ζουν από αυτό» δήλωσε.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται μεθαύριο, Παρασκευή, με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία θα προτείνει την ενοχή ή μη του ηθοποιού και σκηνοθέτη για την υπόθεση του βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα