Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Έτσι είναι σήμερα η κόρη του «Γιάγκου Δράκου»

Μία κούκλα!

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 καθώς υποδυόταν την κόρη του Γιάγκου Δράκου στη θρυλική «Λάμψη» αλλά και σε άλλες σειρές.

Η ηθοποιός τα άφησε όλα πίσω της και έφυγε για τις Σέρρες όπου παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά. Ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και στο ΚΘΒΕ. Ο χρόνος όπως θα δείτε είναι φίλος της καθώς μεγαλώνει όμορφα.

«Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τους συναδέλφους, αλλά επρόκειτο πραγματικά για πολύ σημαντικούς ηθοποιούς και πολλούς σε αριθμό στα 8 χρόνια που δούλεψα εκεί. Είναι πάντοτε στην καρδιά μου. Έμαθα πολλά δίπλα τους, ιδιαίτερα με όσους συνεργαστήκαμε στενά, και πάντοτε θα νιώθω ευγνωμοσύνη. Ξεχωρίζω πάντοτε τον κ. Πολίτη με τον οποίο δούλεψα πολύ στενά για πολλά χρόνια, αλλά και όλους τους άλλους που επειδή είναι πάρα πολλοί δεν τους αναφέρω ονομαστικά, μήπως παραλείψω κάποιον.

Ο Νίκος Φώσκολος είναι και το γνώριζα πάντα, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ελληνικής μυθοπλασίας. Σαν άνθρωπος ήταν οξυδερκής, συνεπής, είχε όραμα, ήθος, εύρος γνώσεων. Ήταν μαχητής, πολύ αυστηρός επαγγελματίας, ακούραστος στη δουλειά του. Ήταν πρωτοπόρος. Ήταν γενναιόδωρος. Δημιούργησε ευκαιρίες, θέσεις εργασίας για εκατοντάδες ανθρώπους.

Δεν ζητούσε ανταλλάγματα πέραν της δουλειάς και της αφοσίωσης στη δουλειά. Τουλάχιστον αυτή ήταν η δική μου εμπειρία από εκείνον. Μου έδωσε γενναιόδωρα μια μεγάλη ευκαιρία, χαιρόταν με τη δουλειά μου, έκανα καλά αυτό που περίμενε από εμένα στη δουλειά και προόδευα. Τόσο απλά χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν μου αρνήθηκε ποτέ να είμαι ο εαυτός μου. Το μόνο που δεν συμφωνήσαμε ποτέ είναι πως επειδή στο θέατρο με είχε δει με ξανθιά περούκα, πίστευε ότι ήμουν ξανθιά και βάφτηκα μελαχρινή. Για το ότι ήμουν αθεράπευτα μελαχρινή εκ γενετής, μόνο γι’ αυτό δεν κατάφερα ποτέ να τον πείσω», έχει πει σε συνέντευξή της για τη συνεργασία της στη «Λάμψη».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα