Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στασινοπούλου για «Δύο Ξένους»: «Είχαμε γύρισμα στις 9 και η άλλη έρχονταν στις 12, ήταν γαϊδουριά»

«Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό»

Αποκαλύψεις έκανε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εποχή που έπαιζε στη σειρά «Δύο Ξένοι».


«Θυμάμαι πιο έντονα το ωραίο κείμενο, τις συνεργασίες και τους ταλαντούχους ανθρώπους. Είχα συμφωνήσει για δύο επεισόδια και κατέληξα να κάνω 4,5. Οι συγγραφείς ήθελαν να κάνουν και τρίτο κύκλο, όπου θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος στον ρόλο του άντρα μου. Ορισμένοι δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη σειρά».


Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ κουταμάρα αυτό, όχι γιατί δεν συνέχισα εγώ αλλά γιατί δεν συνέχισε μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Αν δεν αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου με μία λογική και ξεκινάς από μικρότατα συναισθήματα, είναι αυτοκτονικό. Να έχουμε γύρισμα στις 9 και να έρχεται στις 12 η άλλη, ε αυτό είναι και γαϊδουριά.

Από τον Νίκο Σεργιανόπουλο έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν πολύ καλό παιδί και δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε, πιστεύω αυτό που γνώρισα. Με την Εβελίνα Παπούλια δεν ήμασταν φίλες, όμως την αγαπώ. Παρέα με τους ηθοποιούς δεν έκανα ποτέ».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα