Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου: «Σκοτώθηκε ο σύντροφός μου και για εννέα χρόνια έμεινα μόνη, πενθούσα»

«Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Χριστίνα Βίδου καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4».

Αναφέρθηκε στην απώλεια του συντρόφου της σε τροχαίο και στο πόσο αυτό κράτησε στον «πάγο» την προσωπική της ζωή.

«Ένας μεγάλος έρωτας που είχα, σκοτώθηκε. Ήμασταν μικροί κι έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτή η απώλεια με κράτησε πάρα πολύ έξω από το παιχνίδι των προσωπικών σχέσεων. Ήμουν 24 και μέχρι τα 33 ήμουν εντελώς μόνη, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Πένθησα.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου. Να λες δεν γίνεται. Αυτό το δεν γίνεται, δεν ήθελα να το ξαναζήσω. Ήμασταν στο χωρίζω. Ένα περίεργο πράγμα κι όχι ακριβώς ζευγάρι, αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ.

Πήγαινα κανονικά στη βάρδιά μου και με έπαιρναν τηλέφωνο, αν είμαι καλά. Με πήρε ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου και μου είπε θα σου πω κάτι. Έγινε ένα τροχαίο και χτύπησε ο Πάνος. Είναι στη Βούλα. Το έκλεισα και πήγα εκεί κατευθείαν. Στο ραδιόφωνο είχαν πει, μην πείτε την είδηση μέχρι να το μάθει η Χριστίνα. Μετά το άκουσα στις ειδήσεις. Δεν καταλάβαινα τότε ότι χτίζω έναν τοίχο για να μην μπορέσεις να με ρίξεις».




spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα