Πέθανε η ηθοποιός Δέσποινα Νικολαΐδου

Καλό ταξίδι

Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Νικολαΐδου. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε το κοινό για τη δυσάρεστη είδηση.


«Ακόμα ενα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών.. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλικης Βουγιουκλάκη πολυτάλαντη Δέσποινα Νικολαΐδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Μούτσιου δεν είναι πια κοντά μας.. μέσα από τόσους ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! Στον Χολαργό 12.30 το Σάββατο ή εξόδιος ακολουθία.
Καλό ταξίδι από όλους μας», έγραψε ο ηθοποιός.
Γεννήθηκε το 1934. Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου το 1955. Συμμαθητές της ήταν οι Βουγιουκλάκη, Παπαμιχαήλ, Στυλιανοπούλου, Τσιούνη κ. α. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές. Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Μούτσιου (1932-2012) από τα τέλη της δεκαετίας του ’70.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...