Τέλος η Ελένη Κοκκίδου από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Σταματάει τη μουρμούρα!

Η Bουλίτσα, κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, εκτός «Μουρμούρας»;min arxizeis ti mourmoura

Kαι τι «Μουρμούρα» θα είναι αυτή; Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την 11η χρονιά, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις αγαπημένοι ηθοποιοί θα αποχωρήσουν στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Οπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Ελένη Κοκκίδου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με τη σειρά στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. «Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη “Μουρμούρα”, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως αποχωρεί. Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και τώρα αναζητείται η νέα του παρτενέρ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι – η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν» είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας και πρόσθεσε: «Εχουμε δύο ακόμη αποχωρήσεις από τη “Μουρμούρα”. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ούτε η Μαρία Χάνου, ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο».

Πάντως σε συνέντευξή της στο «Εnjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» η Μαρία Κοκκίδου είχε πει, εμμέσως πλην σαφώς, για τον ρόλο της ότι «ακόμη και μεγαλύτερα ζευγάρια χωρίζουν και στην τρίτη ηλικία», και ότι αυτό το έχει δει να συμβαίνει και σε φίλους της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...