Η Μενεγάκη απάντησε στον Ουγγαρέζο on air για το τηλεοπτικό τους μέλλον

Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής;

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε on air αν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αφορμή στάθηκε το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1.

«Το θέμα είναι ότι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του και το θέμα είναι αν είναι και του χρόνου σίγουρα στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία τους θα τεθεί από μηδενική βάση, από ό,τι ρώτησα και έμαθα.

Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν ξέρω αν θέλουν να κάνουν στο καπάκι ξανά τηλεόραση», ανέφερε η Νάνσυ Νικολαΐδου. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «Κουράστηκαν τα παιδιά» και η Νάνσυ Νικολαϊδου τον συμβούλευσε να ζητάει παραπάνω ρεπό. «Συγγνώμη αλλά για του χρόνου, έχει κάνει ήδη τη συμφωνία του. Για του παραχρόνου να τα σκέφτεται, να παίρνει ιδέες και να τα προτείνει», είπε η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...