Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Άρης Σοϊλέδης για «Survivor»: «Aν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή»

«Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

Ο Άρης Σοϊλέδης, με αφορμή τη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, μίλησε για το πρώτο live του J2US στο πλευρό της Μαριάντας Πιερίδη: «Ένιωσα λίγο περίεργα, γιατί δεν έχω ξανανέβει στη σκηνή, δεν έχω ξαναπιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να το κάνει αλλά όταν μου έγινε η πρόταση είπα: γιατί όχι; Αφού δεν θα πεινάμε και θα είμαστε καθαροί, ας το δοκιμάσουμε κι αυτό».

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για την συμμετοχή της συντρόφου του, Μαρία Αντωνά, στο «J2US» με τον Άρη Σοϊλέδης να απαντάει: «Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή. Ελπίζω να έχει μέλλον στο παιχνίδι, γιατί της αξίζει».

Στο τέλος, ο γνωστός ποδοσφαιριστής σχολίασε την απουσία του από το φετινό «Survivor» αλλά και τις εξελίξεις του reality επιβίωσης: «Έχει κλείσει το θέμα με το Survivor, διότι για να πάω στο «J2US» έπρεπε ούτως ή άλλως να μιλήσω με την Acun Medya, γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου. Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχα έστω μία απάντηση γιατί δεν είμαι μέσα αλλά η παραγωγή επέλεξε να το κάνει λιγότερο αγωνιστικό.

Όταν πεινάς και έχεις να μιλήσεις με τους δικούς σου 4 μήνες, οποιοσδήποτε θα έψαχνε για φαγητό. Τώρα αν αυτός είναι ο λόγος που φέτος δεν με πήραν, περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα. Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό, καλά έκανε. Εμένα δεν μου άρεσε σαν εικόνα της Ελευθερίας, επειδή την αγαπώ».




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα