Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

Δανάη Μπάρκα: «Θα καταψύξω τα ωάριά μου τους επόμενους μήνες»

«Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος»

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της πως θα καταψύξει τα ωάριά της σύντομα.

«Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές.

Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια», ανέφερε.




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».