Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σειρά εποχής του MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του MEGA «Οι...

Νεφέλη Μεγκ: Η ανατρεπτική καλλιτέχνιδα, που αντί για τη Νομική την κέρδισε το θέατρο, ανεβαίνει στην σκηνή!

Η Νεφέλη Μεγκ ετοίμασε μια παράσταση με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Αγγελόπουλου για να καυτηριάσει και να σατιρίσει όλα αυτά που ΤΗΝ και ΜΑΣ απασχολούν.

“Παίδες μου αγαπημένοι, δε με χωράει άλλο το στούντιο ηχογράφησης και είπα να μεταφέρω την παράνοιά μου live. Ανεβαίνω στη σκηνή, λοιπόν, απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι” δηλώνει η ίδια και μας καλεί στο Boukla 99 The Show για μια αξέχαστη εμπειρία κωμωδίας.

“Μου πάει η σκηνή περισσότερο από την Ευελπίδων”

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Nefeli Meg, ο δικός της λόγος είναι αρκούντως περιγραφικός και με την απαιτούμενη δόση χιούμορ, όπως οι παραστάσεις της.

“Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά επειδή οι γονείς μου μού έπρηξαν τη μήτρα, τους έκανα το χατίρι και έγινα δικηγόρος (να μου πεις κι αυτοί, κάθε μέρα στα δικαστήρια, παράσταση δίνουν). Επειδή, όμως, το καλλιτεχνικό μου πνεύμα με είχε στοιχειώσει, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το YouTube και το stand up comedy. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει με τα χάλια μου (γιατί μέχρι τότε γελούσα μόνο εγώ και με έπιανε μοναξιά). Συνεργάστηκα για 1 χρόνο με τον Κώστα Μαλιάτση, κάνοντας το opening act στις stand up παραστάσεις του, αλλά κατέληξα να εκλαϊκεύω τη νομική και την κοινωνικοπολiτική επικαιρότητα μέσω του Instagram και του podcast μου «Μπούκλα 99».

Μέσα σε όλα αυτά, εκδίδω και βιβλίο, ένα νομικό οδηγό για αρχάριους. Παρουσίασα tedx, έδωσα ομιλίες, μέχρι και σε εκπομπή στην τηλεόραση προσγειώθηκα. Αλλά ό,τι και να έκανα ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος. Οπότε, είπα να κάνω αυτήν την παράσταση, να σας καλέσω όλους να κάνουμε χαμό, για να δει και ο πατερούλης μου ότι μου πάει η σκηνή, περισσότερο από την Ευελπίδων”.

Κι αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα από τη Nefeli δεν έχετε παρά να δείτε το podcast της και στο Youtube!

Πληροφορίες

Ημέρα: Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου
Πρεμιέρα Πέμπτη 2 Μαρτίου

Έναρξη: 21:30, Διάρκεια: 90' λεπτά – Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45

Τόπος: Arch Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public,
Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων και ορίζονται με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι, μπορείτε να καλέσετε στο 6983803547 (κράτηση 2 έως 6 άτομα). Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 18 ετών. Για άτομα κάτω των 18 είναι απαραίτητη η συνοδεία ενηλίκου.

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήριο Θέασης: 12€
Ταμείο: 15€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€

Προπώληση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.