Η Ραχήλ στην πυρά!

Εκτός ΑΝ.ΕΛ. η βουλευτής Κοζάνης με απόφαση της Κ.Ο.

Το γυαλί είχε ήδη ραγίσει και το διαζύγιο μεταξύ Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Ραχήλ Μακρή ήταν πλέον αναπόφευκτο. Επισφραγίστηκε και τυπικά χθες, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στην οποία η βουλευτής Κοζάνης επέλεξε να μη δώσει το «παρών» αλλά να αποστείλει επιστολή, με το σύνολο των βουλευτών να συμφωνεί όσον αφορά την αποπομπή της.
Σε ανακοίνωσή του αμέσως μετά το γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει ότι «ομόφωνα η Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. αποφάσισε να θέσει εκτός Κ.Ο. τη βουλευτή Κοζάνης κυρία Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο., αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».

Δύο μέτρα

Στην επιστολή της η κυρία Μακρή εξηγούσε τις θέσεις της, έκανε λόγο για «αντικαταστατική παραπομπή» και για «δύο μέτρα και δύο σταθμά». Ακόμη ζητούσε από την Κ.Ο., ανάμεσα στα άλλα, «να αποφασίσει για την άμεση αποκατάσταση της τιμής, της αξιοπρέπειας και της πολιτικής μου υπόστασης, μέσω δημόσιας δήλωσης και συγγνώμης του προέδρου και των μελών αυτής, προκειμένου να θεωρηθεί λήξαν το γεγονός». Μετά την ανακοίνωση της διαγραφής της η βουλευτής Κοζάνης, με ανάρτησή της στο facebook, έντονα επικριτική προς τους πρώην πια συναδέλφους της, ανέφερε:

«Καλό ταξίδι
»Θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συγγνώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολιτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝ.ΕΛ. Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί», υπονοώντας τη στροφή του κόμματος προς τη Ν.Δ.
Σε εκκρεμότητα πλέον παραμένει η διαγραφή της κ. Μακρή εκτός από την Κ.Ο., και από το κόμμα, με την ανακοίνωση του δεύτερου να αναφέρει ότι «τα υπόλοιπα είναι θέμα της επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝ.ΕΛ., όπως προβλέπει το καταστατικό του κινήματος».
Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μακρή την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποστείλει εξώδικο στον Πάνο Καμμένο, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι έχει απρεπή συμπεριφορά προς τους συναδέλφους της (όπως την εγκαλούσαν) και κάνοντας λόγο για «ανηλεή πόλεμο» που δέχεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.