Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Ξέσπασε ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η μαμά μου δολοφονήθηκε»

«Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω “Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο”»

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης ξέσπασε με ποστ του στο facebook για τη τραγωδία στα Τέμπη όπου η μητέρα του έχασε τη ζωή της. Ο ηθοποιός έγραψε δυο λόγια ξεσπώντας κατά όσων ακούγονται αυτό το διάστημα.

«Πραγματικά προσπαθώ να μην τοποθετηθώ όλες αυτές τις μέρες. Με έχουν προσεγγίσει όλοι οι δημοσιογράφοι. Όλα τα κανάλια. όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων για να μιλήσω (το κλάμα πουλάει και φέρνει νούμερα) και δεν το κάνω γιατί θα τους πάρει όλους ο διάολος και επειδή θέλω να θρηνήσω μόνος μου… όχι μπροστά στις κάμερες ούτε μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Βγαίνει ο παρατρεχάμενος ο Πορτοσάλτε και λέει πρώτος την χοντράδα και λέω “Θοδωρή μην ασχοληθείς, το άτομο είναι ηλίθιο”. Ξανά όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο. Και απόψε βλέπω αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Έχω χάσει πάσα ιδέα για την περίπτωση ανθρώπου που λέγεται Μητσοτάκης και για το μπουρδέλο που λέμε Κράτος. Γράφω-σβήνω-βρίζω-ξανά σβήνω-ξανά βρίζω και ξανά σβήνω. Δεν έχει νόημα ούτε να βρίσω πια. Δεν μου έχει μείνει αντοχή ούτε για αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η Μαμά μου δεν έγινε θυσία. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ. Και θα το θυμάμαι για πάντα ακόμη κι όταν όλοι το ξεχάσουν».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Πλακιάς: «Έχουμε τον πόνο μας και μας κάνουν μπαλάκι, θα μας βρουν μπροστά τους»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.