Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Αναγνωστόπουλος κατά του «Survivor All Star»: Το ριάλιτι των κινητών, του φαγητού και των κολλητών

Για «κινητά, φαγητά και κολλητούς» κάνει λόγο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σε νέα «αιχμηρή» ανάρτησή του για το «Survivor All Star». O «μισθοφόρος», ο οποίος αποχώρησε νωρίς από τον φετινό κύκλο του reality, δεν έχει σταματήσει έκτοτε να τα «χώνει» στην παραγωγή:

«Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή), λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες!)… άλλα λέει ο εργοδότης, άλλα βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις.

Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας» ήταν το νέο χτύπημά του σε twiiter και Instagram. Ο ίδιος μερικές μέρες νωρίτερα είχε μιλήσει και για «στημένες αποχωρήσεις», σχολιάζοντας τα spoilers που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. «Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του “Survivor” και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν;

Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoilers πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για ακόμη μια φορά το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί άλλο, ας φύγει. Thank me later, παιδιά» είχε σχολιάσει. Oμως, και ο Σοϊλέδης άφησε υπονοούμενα σε συνέντευξή του στο Open για επόμενη «βόμβα» που ενδέχεται να… σκάσει στον Αγιο Δομίνικο. «Εκεί μέσα, επειδή είναι τόσο δύσκολες οι συνθήκες, όλοι ξέρουμε για όλους παρανομίες που κάνουμε εντός παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με την ηθική του καθενός αν κάποιος θέλει να πατήσει επί πτωμάτων για να συνεχίσει, αν κάποιος θέλει να σε… φάει. Κι εγώ θα μπορούσα, αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω έτσι.

Κάποιος που είχε πέρσι κινητό δεν θα έλεγε κάτι για μένα. Κάποιοι… έξυπνοι το έκαναν, ασχέτως εάν εγώ δεν είχα κινητό κι αν δεν είπα κάτι για κανέναν εντός παιχνιδιού… Εγώ ενημερώνομαι από παιδιά που αποχωρούν ότι μέσα φέτος γίνεται χαμός γενικά. Ισως τις επόμενες ημέρες ‘‘σκάσει’’ κι άλλη μία βόμβα. Το ‘χει χάσει η παραγωγή το εργάκι λίγο…» σχολίασε ο Σοϊλέδης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα