Η «απλήρωτη» Ασημίνα μιλάει για bullying από την παραγωγή του «Survivor»

Για λεκτικό bullying και καταχρηστικές συμπεριφορές από συγκεκριμένους ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής Acun Medya έκανε λόγο η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε τηλεοπτικές δηλώσεις της.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οπως τόνισε η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», η οποία αποβλήθηκε από το reality επιβίωσης μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα στις αρχές Φεβρουαρίου, δεν έχει λάβει ακόμη για τη συμμετοχή της τα χρήματα που είχε συμφωνήσει, ούτε έλαβε ποτέ απάντηση στα δύο εξώδικα που έχει στείλει στην εταιρία του Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Δεν έχω πάρει απάντηση για τα δύο εξώδικα που έστειλα στην παραγωγή. Μόνο κάποια τηλέφωνα, αλλά το πιο νόμιμο είναι να απαντήσουν όπως απαντάω εγώ, με έγγραφα. Αλλά δεν έχει συμβεί, δεν μου έχουν μπει τα λεφτά μου και αυτό είναι πολύ λάθος. Δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο να μην πληρώνεται παίκτης που αποβάλλεται» δήλωσε στο Star η 23χρονη αθλήτρια, ρίχνοντας κατόπιν τα «καρφιά» της για κάποιους συνεργάτες του Τούρκου παραγωγού.

«Υπήρχαν πολλά άτομα στην παραγωγή που δεν φέρονταν καλά στους παίκτες. Μιλούσαν με πολύ άσχημες κουβέντες. Ετσι όπως έχει γίνει το παιχνίδι, αισθάνομαι τέλεια που είμαι εκτός και δεν φθείρομαι. Υπήρχαν άτομα μέσα στο παιχνίδι που έλεγαν ότι και ρεζίλι να γίνουν βγάζουν 5.000 τη βδομάδα και δεν τους νοιάζει» σχολίασε με νόημα η Ασημίνα. «Το ότι γίνονται πάρα πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες, γίνονται. Από την παραγωγή υπάρχουν πολλές καταχρηστικές συμπεριφορές» κατέληξε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...