Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Επικοινώνησα με την Ελένη Χρονοπούλου και είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση»

«Υπήρχε η φήμη για παρενόχληση από τον κύριο Γεωργούλη, όμως για αυτή την περίπτωση δεν ήταν κάτι γνωστό»

Η Ελένη Χρονοπούλου έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εδώ και λίγες ημέρες όταν ήρθε στο φως η καταγγελία που είχε κάνει εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε για την υπόθεση Γεωργούλη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ενώ αποκάλυψε πως έχει εποικονωνήσει με την καταγγέλουσα.

«Υπήρχε η φήμη για παρενόχληση από τον κύριο Γεωργούλη, όμως για αυτή την περίπτωση δεν ήταν κάτι γνωστό. Η καταγγελία της κυρία Χρονοπούλου έγινε στις αρχές και έπειτα η ίδια πήγε σε γιατρούς.

Η επιτροπή που είναι αρμόδια για την άρση ασυλίας ευρωβουλευτών συνεδριάζει μία φορά το μήνα και μεσολάβησε και ο κορονοϊός, γεγονός που παρέτεινε τις διαδικασίες. Δεν έχουμε όλοι οι ευρωβουλευτές την ίδια πληροφόρηση, όμως δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του κ. Παπαδημούλη. Μίλησα μαζί της προχθές και είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση η κυρία Χρονοπούλου. Είναι μία πολύ σοβαρή συνάδελφος που χαίρει εκτιμήσεως στην Ευρωβουλή».

Διαβάστε επίσης: Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντάει έμμεσα στις κατηγορίες της Χρονοπούλου: «Αυτή με κυνήγησε»

Διαβάστε επίσης: Η τηλεοπτική μητέρα του Γεωργούλη, Μάγδα Τσαγγάνη: «Μου έχει έρθει καταπέλτης στο κεφάλι»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα