Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε εγκαίνια στο μπαράκι του και ήταν όλοι εκεί

Λαμπερά εγκαίνια!

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης όπως σας είχαμε γράψει έκανε πρόσφατα ένα επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας ένα μπαράκι στο Νέο Κόσμο.

Το βράδυ της Πέμπτης έκανε εγκαίνια και πολλοί συνάδελφοί του ανάμεσά του και οι τωρινοί συνεργάτες από τους «Παγιδευμένους» έδωσαν το «παρών» διασκεδάζοντας παρέα.

Ανάμεσά τους οι: Κίμωνας Κουρής, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλλα Δούμπου, Ευγενία Δημητροπούλου, Σταύρος Τσουμάνης, Ευγενία Σαμαρά και πολλοί άλλοι. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ήταν εκεί από νωρίς να υποδεχτεί σαν καλός οικοδεσπότης τους καλεσμένους του με το κέφι να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε επίσης: Τσουμάνης – Λεβεντογιάννης: Σε αυτή τη σειρά είχαν παίξει πριν τους «Παγιδευμένους»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...