Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Ελένη Βουλγαράκη: Στη Λισαβόνα με τον Φώτη Ιωαννίδη

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο επίκεντρο...

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λιάγκα για Τσιμτσιλή: «Το σιχαίνεται όλο αυτό»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της σχολίασαν σήμερα...

Ανατροπή με Συνατσάκη – Καινούργιου: «Δεν περιμένω τίποτα, είναι στον έβδομο μήνα...

Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη...

Ζώδια Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου 2026: Νέες ευκαιρίες στη δουλειά, φλερτ και αλλαγές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιείστε τη φαντασία σας και...

Στην Αστόρια θα βρεθεί ο Λάκης Λαζόπουλος για τα γυρίσματα της νέας του σειράς με τίτλο «Πνίξε τη Γιολάντα»

Η στροφή στη μυθοπλασία και οι συζητήσεις με ΑΝΤ1 και Σκάι για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα

Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο δημιουργός των επιτυχιών «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και «Δέκα μικροί Μήτσοι», επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεόραση με ένα πρωτότυπο σενάριο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις την επόμενη σεζόν. Οσο για τον τίτλο της σειράς; «Πνίξε τη Γιολάντα»!

Από το στενό εργασιακό του περιβάλλον πληροφορηθήκαμε ότι ο Λαζόπουλος ετοιμάζει είκοσι επεισόδια, που θα χωριστούν σε δύο κύκλους και θα παρουσιάζουν τη ζωή μιας οικογένειας, που από τη μακρινή Αστόρια της Νέας Υόρκης αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη! Η επιλογή της Μυτιλήνης, όπως μάθαμε, δεν είναι τυχαία, αφού ο ίδιος αγαπά πολύ τον πολιτισμό και την κουλτούρα των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Ο δημιουργός των «Δέκα μικρών Μήτσων» ετοιμάζεται σε λίγο καιρό για τα πρώτα γυρίσματα στην Αστόρια, αποφασίζοντας να αφήσει για ένα διάστημα κατά μέρος τη σάτιρα που τόσο αγαπά και να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μυθοπλασία, καθώς βλέπει πως τα τελευταία δύο χρόνια το κοινό έχει ανάγκη από όμορφες κωμικές ιστορίες, που έχουν κάτι να διηγηθούν. Ο δημοφιλής ηθοποιός αμέσως μετά την Αστόρια της Νέας Υόρκης -να σημειωθεί ότι τρία επεισόδια της σειράς θα γυριστούν στις ΗΠΑ- θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στο γραφικό νησί της Μυτιλήνης.

Σε ό,τι αφορά το καστ, έχει πολλά ονόματα στο μυαλό του, ακόμα όμως κρατά τα χαρτιά του κλειστά. Το σίγουρο είναι πως εκείνον θα τον απολαύσουμε σε έναν από τους κεντρικούς ρόλους της κωμικής σειράς. Ο Λάκης Λαζόπουλος για τη… Γιολάντα του είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο κανάλια, τον ANT1 και τον Σκάι, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί πού θα προβληθεί η νέα του σειρά.

Λάκης Λαζόπουλος

Με το κανάλι του Αμαρουσίου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα επί σειρά ετών, γεγονός που του δημιουργεί μια σιγουριά, όμως με τον Σκάι είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή, και η αλήθεια είναι πως του τάζουν γη και ύδωρ προκειμένου να πει το μεγάλο «ναι» και να τον εντάξουν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.