Πένθος για τον Φίλιππο Κωνσταντίνου του συγκροτήματος «ONE»

Δύσκολες ώρες

Δύσκολες ώρες περνάει ο Φίλιππος Κωνσταντίνος καθώς βιώνει μεγάλο πένθος.

Το πρώην μέλος του συγκροτήματος «ONE» έχασε τον πατέρα του και το έκανε γνωστό με ποστ του στο facebook. «Με μεγάλη θλίψη θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους φίλους και συγγενείς για τον χαμό του αγαπημένου μου πατέρα. Έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 83 ετών, ήσυχος και γεμάτος, με όλη την οικογένεια του στο πλάι του, μετά από μια πολύ σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, 20/5/2023, ώρα 11πμ, στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Νέο Χωριό Πάφου.

Οι αδελφές μου Ελένη Φιλίππου – Δημητρίου και Μάρθα Ανδρέου, τα εγγόνια του, το δισέγγονο του, τα αδέλφια του, όλη η υπόλοιπη μεγάλη μας οικογένεια που τόσο αγαπούσε, και εγώ, θα θέλαμε να σάς ευχαριστήσουμε για την απέραντη αγάπη που ήδη αρχίσαμε να λαμβάνουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.