Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Στηβ μου λυτρώθηκε»

«Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας!»

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τον Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από περίπου έναν μήνα νοσηλείας και δύο εγκεφαλικά επεισόδια, προχώρησε μέσω της εκπομπής της στον Alpha η Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα, η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται!» μετέφερε για πρώτη φορά δημόσια το σχόλιο που έκανε για τον θάνατο του 73χρονου επιχειρηματία η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γιου του, η γνωστή και ακριβοθώρητη ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. «Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, “να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε.

Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ”» είπε on air η Ναταλία Γερμανού και αμέσως μετά μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τον Στηβ Κακέτση. «Ηταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80. Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1 “Η Γερμανού ξανάρχεται” και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή.

Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε -γιατί βγήκε απαλλακτική η απόφαση- βγήκε, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτό έμεινε ένα ‘‘αγκάθι’’ στην ψυχή του. Απαλλάχτηκε από όλους τους πόνους που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό, μου είπε η Κατιάνα. Είχε πέσει πάρα πολύ, είχε βαρύνει πάρα πολύ και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένας άνθρωπος έχει μόνος του παραιτηθεί από τη ζωή του, λες πως ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί. Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας!»,  κατέληξε η παρουσιάστρια για τον Στηβ Κακέτση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Αναστάσης Ροϊλός – Στέλλα Ψαρουδάκη: Τα παθιασμένα τους φιλιά στο αεροδρόμιο

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι τρελά ερωτευμένος με τη συνάδελφό...