Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026

Success story με το σεμεδάκι της Yiayias

Δεν άφησε την παράδοση κλεισμένη στο συρτάρι. Απεναντίας, την...

Ο ευγενής Αθηναίος που δάμασε τα κύματα αλλά όχι τον καρκίνο

Επιφανής Αθηναίος, γόνος old money οικογένειας, με εντιμότητα, ευγένεια...

Κώστας Κατσαφάδος: Στην πρώτη γραμμή απέναντι στην οργή της φύσης

«Η κλιματική προσαρμογή στον τομέα της δόμησης δεν είναι...

Παιχνίδια κατασκόπων στην Ελλάδα

Η σύλληψη και το «ξεσκέπασμα» του 54χρονου σμηνάρχου της...

Ξεκινά αύριο το 3×3 Master Series με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς

Πρεμιέρα κάνει αύριο το 3×3 Master Series 2023 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), που θα πραγματοποιηθεί σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Τα πέντε διαφορετικά τουρνουά της σειράς θα φιλοξενηθούν σε Χανιά, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αττική και Βόλο, από αυτό το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Μαΐου έως και τις 29 – 30 Ιουλίου. Από τα συγκεκριμένα τουρνουά  θα αναδειχθούν οι καλύτερες ομάδες ανδρών και γυναικών στις κατηγορίες +18 και U18, οι οποίες θα φτάσουν στον Μεγάλο Τελικό 3×3 ΟΠΑΠ Master Series Finals, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 20 Αυγούστου, στην Αθήνα.

Η νικήτρια ομάδα του 3×3 Μaster Series, η οποία θα προκύψει από τον Μεγάλο Τελικό, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο FIBA 3×3 World Tour.

Στο πρώτο τουρνουά της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται το επόμενο διήμερο στα Χανιά, θα βρίσκεται και ο πρώην διεθνής με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη μεγάλη μπασκετική γιορτή:

Ο ΟΠΑΠ σύμμαχος της ΕΟΚ για την προώθηση του 3x3

Ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός της ΕΟΚ, στηρίζει δυναμικά τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος 3×3. Βρίσκεται στον πλευρό της σε όλες τις νέες πρωτοβουλίες και δράσεις που υλοποιούνται, με σκοπό τη δημιουργία αγωνιστικών ευκαιριών για όλες τις ομάδες 3×3 και την πραγματοποίηση διοργανώσεων υψηλού επιπέδου, τις οποίες θα απολαμβάνουν τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές.

Η σειρά τουρνουά 3×3 Master Series και o τελικός 3×3 ΟΠΑΠ Μaster Series έχουν ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, η οποία αποτελεί την υψηλότερη κατηγορία τουρνουά 3×3 που έχει θεσπίσει η Διεθνής Ομοσπονδία για την πρόκριση στο World Tour.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της σειράς 3×3 Master Series:

27-28/5 Χανιά

10-11/6 Θεσσαλονίκη

30/6-1/7 Καβάλα

22-23./7 Αττική

29-30/7 Βόλος

18-20/8 Αθήνα (τελικός)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Αφοπλιστικός ο Γιώργος Παπαστεφάνου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις υπήρξε από τους έρωτες της ζωής μου»

Με λόγια γεμάτα μνήμες, ο Γιώργος Παπαστεφάνου μίλησε στην...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.