Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή για τη μήνυση της πρώην συντρόφου του

Αστείρευτος πορνο-Στάθης

Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών Αρχών μπαίνει ακόμα μια φορά ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς ο ανακριτής Θεσσαλονίκης τον κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία για τη δημοσιοποίηση, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του!

stathis panagiotopoulos poini

Η κλήση του 60χρονου πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες είχε συλληφθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2021, όταν του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Για την άλλη έχει παραπεμφθεί να δικαστεί με βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει με την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση. Και αυτό γιατί οι δικαστές έκριναν ότι η πράξη του πρώην τηλεπαρουσιαστή τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

f4 panagiotopoulos

Δήλωσε άγνοια

Ο «πρωταγωνιστής» του «πορνο-Στάθης γκέιτ» θα κληθεί εκ νέου να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές Αρχές μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, λίγο αφότου εντόπισε ακόμη ένα «ροζ» βίντεο σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Ο 60χρονος από την πλευρά του φέρεται ότι υποστηρίζει πως δεν ανάρτησε ο ίδιος το ακατάλληλο υλικό, δηλώνοντας άγνοια για τον τρόπο που διέρρευσε. Μόλις κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας, στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 20 φωτογραφίες προσωπικού χαρακτήρα της παθούσας, θα εισαχθεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του 60χρονου σε δίκη.

stathis panagiotopoulos diki

Η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ήρθε στο φως τα Χριστούγεννα του 2021, όταν αποκαλύφθηκε πως, πριν από το 2019, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια 30χρονη πρώην σύντροφό του. Τότε είχε απολογηθεί στον ανακριτή για δύο περιπτώσεις διαρροών προσωπικών δεδομένων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι ανάρτησε τα επίμαχα ροζ βίντεο και φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του. «Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο 60χρονος καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για άλλη υπόθεση διαρροής «ροζ» βίντεο της 30χρονης. Με την κατηγορία της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, το δικαστήριο τον καταδίκασε για πλημμέλημα σε φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

panagiotopoulos stathis

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε έφεση, με το σκεπτικό ότι το αδίκημα θα πρέπει να αναβαθμιστεί, γι’ αυτό παραπέμφθηκε να δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο για κακούργημα. «Ηταν μια έκπληξη για εμάς αυτή η εξέλιξη» είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του 60χρονου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...