Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Dream suites μόνο για μεγιστάνες

Οι χλιδάτες καμπίνες του «Queen Mary II» διαθέτουν μπάτλερ, θυρωρό και ταξιδεύουν τους ζάπλουτους επιβάτες στην απόλυτη χλιδή

Προσωπικός μπάτλερ, ιδιωτικό γυμναστήριο, εσωτερική σκάλα και ο καθένας το μπάνιο του – για την ακρίβεια, το μαρμάρινο μπάνιο του! Απλησίαστες πολυτέλειες, τις οποίες οι περισσότεροι μονάχα ονειρεύονται για τις μόνιμες κατοικίες τους, κάποιοι άλλοι δεν τις στερούνται ούτε στις διακοπές τους! Ο λόγος για τους λίγους και εκλεκτούς που έχουν τη δυνατότητα να σαλπάρουν με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Queen Mary II» και να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μένουν στις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού καμπίνες Grand Duplex Suites, που παρέχουν συν τοις άλλοις υπηρεσία μπάτλερ και θυρωρού!
4r43trw34536t 5
Οι υπερπολυτελείς καμπίνες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ανέσεις που προσφέρουν οι σουίτες πεντάστερων ξενοδοχείων. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι προσφέρουν στους επισκέπτες τους 200 τετραγωνικά μέτρα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τους κάνουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους – και ακόμα καλύτερα! Είναι μοιρασμένες σε δύο ορόφους και ενώνονται με εσωτερική επιβλητική σκάλα με μπρούντζινη κουπαστή και γυάλινα προστατευτικά, που προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια στη μαρμάρινη κατασκευή της.
4r43trw34536t 4
Στον πάνω όροφο κυριαρχεί η μάστερ κρεβατοκάμαρα με το εντυπωσιακό king size κρεβάτι, το οποίο πλαισιώνεται από δύο μαρμάρινα μπάνια (για να μη χρειάζεται οι δύο σύντροφοι να στριμώχνονται σε ένα), καθώς και από πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Αντιθέτως, στον κάτω όροφο διατίθεται μεγάλο καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο, βεστιάριο και έξτρα WC.
4r43trw34536t 3
Είναι ο χώρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να υποδεχτούν τους φίλους τους, να γευματίσουν ή απλώς να απολαύσουν μία ταινία στο home cinema. Αν θελήσουν λίγο φρέσκο αέρα, δεν έχουν παρά να βγουν στον εντυπωσιακό εξώστη, που προσφέρει εντυπωσιακή θέα ακριβώς πάνω από την πρύμνη.
4r43trw34536t 6
«Πρόκειται για τις πολυτελέστερες και εντυπωσιακότερες σουίτες εν πλω» δηλώνει με περηφάνια ο εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρίας Cunard, Ανγκους Στράδερς. Πρόκειται για την εταιρία στην οποία ανήκει το «Queen Mary II», το οποίο ναυπηγήθηκε το 2003 με στόχο να αντικαταστήσει τη μέχρι τότε ναυαρχίδα της εταιρίας, «Queen Elisabeth II».
4r43trw34536t 7
Αυτό το διάστημα το κρουαζιερόπλοιο προετοιμάζεται για τον γύρο του κόσμου, για ταξίδι διάρκειας 113 ημερών, που θα χαρίσει στους εκλεκτούς πελάτες του την ευκαιρία να επισκεφτούν τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, την Ασία, ακόμα και τη Νότια Αφρική. Οι πέντε που επιθυμούν να… κουνήσουν το μαντίλι από το μπαλκόνι των Grand Duplex Suites θα πρέπει πρώτα να δώσουν 154.000 ευρώ!
4r43trw34536t 1
Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...